Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό σε απόπειρα ληστείας σούπερ-μάρκετ

 
 
Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε σούπερ μάρκετ στη διασταύρωσης Πεντέλης και Πέλλης, στο Χαλάνδρι. Ανδρας οπλισμένος με πιστόλι επιχείρησε να ληστέψει το σούπερ μάρκετ, αλλά πολίτης προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να συμπλακεί μαζί του.

Ο δράστης χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι τον πολίτη, τραυματίζοντάς τον με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Τον καταδίωξε, όμως, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος είχε πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει και έπεσε πάνω στη συμπλοκή.

Ο ληστής στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε μια φορά προς την πλευρά του αστυνομικού, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε, συνέλαβε τον δράστη και τον οποίον αφόπλισε.

Στη συνέχεια, τον παρέδωσε σε συναδέλφους του της Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Ο αστυνομικός είναι ο Νικόλαος Γαλάρης, αρχιφύλακας που υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελοκήπων και μένει στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι έγκλειστος των φυλακών για ναρκωτικά, ληστείες και είχε βγει με άδεια.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου