Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ


Στην Μποτσουάνα, την Ζιμπάμπουε και την Ακτή του Ελεφαντοστού αυτά δεν πρέπει να γίνονται.

Στο Ελλαδιστάν όμως όλα γίνονται αρκεί να κάνει η εξουσία πολιτικό ταμείο αναγνώστη μου.

Μιλάω για την επανασύσταση - μη επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας μετά την ανάκληση των απολύσεων των δημοτικών αστυνομικών που έγιναν από την προηγούμενη κυβέρνηση και μετά από ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ανακλήθηκαν από την σημερινή.

Το καλαμπούρι το ακούσαμε να ξεκινάει από γειτονικό δήμο με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι απολυμένοι δημοτικοί αστυνομικοί κατόπιν πολλών αγώνων, προσφυγών στην δικαιοσύνη, ακατάσχετη προεκλογική μπουρδολογία επανήλθαν στην υπηρεσία, αλλά όχι στην υπηρεσία τους.

Διότι η .... υπηρεσία τους δεν επανασυστάθηκε με - σχεδόν - ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου!!!! ( (ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!)

Μειοψήφησε μόνο μία δημοτική παράταξη -περισώζοντας ό,τι έχει απομείνει από την αξιοπρέπεια της αυτοδιοίκησης.

Και οι δημόμπατσοι που γύρισαν στην υπηρεσία - "πού είναι αναγκαία, διαφυλάσσει τα συμφέροντα του δήμου, βάζει τάξη στην αναρχία της πόλης" και όλες αυτές οι παπαριές που λέγαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ, πήγαν περίπατο, διότι - βεβαίως - οι δημόμπατσοι προτιμούν το γραφειάκι από το να είναι στον δρόμο.

Είναι και πτυχιούχοι οι άνθρωποι - γιατί όπως από τότε σας λέγαμε - το φοβερό προηγούμενο μνημονιακό καθεστώς είχε ορίσει ότι ο δημόμπατσος για να κόβει κλήσεις χρειάζεται πτυχίο πυρηνικού επιστήμονα για να προσληφθεί -ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ και έχουμε το κακο συνήθειο ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ - οπότε τώρα που γλύτωσαν τον μισθό τους σου λέει "πού να τρέχουμε τσι δρόμοι", πιάνουν λοιπόν τους δημοτικούς άρχοντας οι οποίοι - βεβαίως, βεβαίως - προτάσσουν το ρουσφέτι των αναγκών των δήμων - και αντίο η δημοτική αστυνομία.

Με άλλοθι ότι δεν γυρίζουν πίσω όσοι έφυγαν αφού πολλοί έγιναν κανονικοί μπάτσοι εν τω μεταξύ - όχι γιαλαντζί - μόνο οι μισοί (ίσως και λιγότεροι) επιστρέφουν - ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ αντί να επαναστελεχώνεται.

Το φαινόμενο αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Δύο δήμοι μέχρι τώρα και έρχονται και άλλοι μου είπε γείτονας που ξέρει το θέμα ΚΑΛΑ - πολύ καλά, αφού ήταν ο "αρχηγός" της δημοτικής αστυνομίας σε άλλο δήμο της περιοχής.

ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

ΥΓ 1: Θα ρωτήσω το βράδυ στο Δ.Σ. τι θα κάνει ο δήμος Χαλανδρίου με το θέμα.

ΥΓ 2: Επειδή σε ξέρω τι αναγνώστης είσαι σε προλαβαίνω, μην αρχίσεις την μουρμούρα: Δεν γράφω ποιοι είναι η δήμοι, ποια παράταξη δεν ψήφισε κλπ διότι είμαι δημοτικός σύμβουλος στο Χαλανδριστάν και δεν κάνει να εμπλέκομαι στα πόδια συναδέλφων άλλων δήμων όπως δεν κάνει να εμπλέκονται αυτοδιοικητικοί από άλλα χωριά στα δικά μας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΠΑΖΑΡΧΙΔΕΣ.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου