Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΚΑΡΑΜΕΡΟ

 


 ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ:

Ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Κουράσης εγκάλεσε, ουσιαστικά κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο τον νυν δήμαρχο Σ. Ρούσσο γιατί δεν διεκδίκησε με όση ένταση θα έκανε εκείνος - κατά την γνώμη του βέβαια - τα έργα που η διοίκησή του είχε ζητήσει να εντάξει στο Περιφερειακό Προγραμματισμό η προηγούμενη διοίκηση της Περιφερειας, εκείνη του Γ. Σγουρού (παράλογο?)

Έργα που η νυν διοίκηση της περιφέρειας - Δούρου με Καραμέρο για τον Β. Τομέα -  δεν ενέταξε λέει, -  στην 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού που ψηφίστηκε πρόσφατα, ως όφειλε κατά την γνώμη τους (για να υλοποιηθεί η πολιτική .... του Σγουρού) (σχιζοφρενικό?)

Ο Μύρωνας Ανδριανάκης στο δημοτικό συμβούλιο ήταν μάλιστα σαφέστατος: Εδώ υπάρχει μια σειρά στα προγραμματισμένα έργα - σου λέει. Δεν μπορεί να ανατρέπεται.

Αυτά που δεν μπήκαν - σου λέει ο Μύρωνας - προέρχονται εκ των ημερών μου - είναι παλιά - "πρέπει να προταχθούν από άλλα, νέα, των δικών σας ημερών"  σου λέει. "Ο παλιός είναι αλλιώς" (επετηρίδα έργων ????).

"Και να είμαστε ξηγημένοι " συνεχίζει να ξεδιπλώνεται το θέσφατο σκεπτικό του  Μύρωνα: "Φορέας υλοποίησης να είναι ο δήμος, όχι η περιφέρεια, έτσι; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, σου λέει ο Μύρωνας. Όχι ο Καραμέρος. Μην τρελαθούμε κιόλας - "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" είναι τα έργα, μην χάσουμε και την .... δόξα" - σου λέει ο Μύρωνας.(εσύ αν θες και είσαι κακός αλλάζεις την τελευταία λέξη με άλλη, επίσης  δισύλλαβη, με τέσσερα γράμματα)

Αυτά περίπου (και με δικά μου λόγια) ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, όταν η ""εκ δεξιών"  ζήταγαν - ή μάλλον απαιτούσαν, ή μάλλον ακόμα χειρότερα ΜΑΛΩΝΑΝ  τον Ρούσσο, με ένταση ώστε  να καταγγείλει την περιφερειακή διοίκηση, διότι το Χαλάνδρι "αδικήθηκε" και του εγκρίνανε - σου λέει - μόνο 15 χιλιάρικα, όταν σε άλλους δήμους, σου λέει δώσανε πολλά λεφτά για έργα.

Τώρα το ότι πριν λίγο καιρό - στην 1η αναμόρφωση -  το Χαλάνδρι είχε πάρει από την περιφέρεια 2 μύρια ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ - δεν μετράει, όταν είναι να γίνει μικροκομματική πολιτική και να έχει πάντα δίκιο .... Ο ΔΕΞΙΟΣ.

"Μας τιμωρούν, μας την πέφτουν, μας περικύκλωσαν" - τα γνωστά επιχειρήματα της συμπλεγματικής και φοβικής διοίκησης του δήμου.

Παραλίγο (στην σύσκεψη των επικεφαλής) να οδηγήθουν στην αποδοχή της  προταθείσσας.... καταγγελίας, οδηγώντας τις σχέσεις του δήμου με την περιφέρεια σε περιπέτεια και την υπόλοιπη θητεία τους στην διανομή φάβας. (γάτες οι δεξιοί, μάπες οι άλλοι).

Μέχρι να υπογράψουμε - οι φύλαρχοι των Χαλανδραίικων φυλών - λευκό χαρτί ζητήθηκε, πριν φύγουμε από την σύσκεψη,  που θα συμπληρωνονταν εκ των υστέρων με το κείμενο της  καταγγελλίας  στην περιφέρεια (!!!)
Προτάθηκε με περισσό θράσος και έγινε σχεδόν ομόφωνα αποδεκτό να υλοποιηθεί, οι περισσότεροι είχαν πιάσει τα στυλό τους (παρατρίχα).

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΧΝΟΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΪΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (όχι ότι ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά εμείς θα τις πούμε):

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ:

1. Αν ήθελαν οι πολίτες να υλοποιηθεί με όρους "επετηρίδας" ο σχεδιασμός των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου και της Περιφέρειας (Κουράσης - Σγουρός) ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΕΙ να τον υλοποιήσουν, νομίζουμε εμείς.

Άρα το επιχείρημα των "δικών τους έργων" εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Και έχουμε και έναν λόγο παραπάνω ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΟΥΡΟΥ για να ΑΛΛΑΞΕΙ την πολιτική της περιφέρειας και όχι να κάνει ό,τι δεν πρόλαβαν να κάνουν οι προηγούμενοι. 
ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΓΟΥΡΟ, δεν είμαστε εντελώς βλαμμένοι.

Εκείνοι που ψήφισαν  τους προηγούμενους - δικαίωμά τους βεβαίως και γούστο τους και καπέλο τους και μαγκιά τους - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και ΔΕΔΟΜΕΝΟ τον προηγούμενο προγραμματισμό.
ΣΩΣΤΑ;
ΣΩΣΤΑ!

2. Τα έργα ΤΟΥΣ (των προηγουμένων δηλαδή)  που προτάθηκαν χωρίς προσθέσεις, αφαιρέσεις, αλλαγές και από τον - "είμαι καλό παιδί κε Κουράση" - Ρούσσο, ήταν τα εξής:
2 Αναπλάσεις στο Πάτημα (Διαμορφώσεις πλατειών, φύτευση νησίδας Ηρακλείτου κλπ), αλλαγή του συστήματος θέρμανσης της πισίνας του κολυμβητηρίου, αλλαγές στον δημοτικό φωτισμό με λαμπτήρες LED και έργα ομβρίων 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

(Μελέτη ομβρίων 1,5 μύριο και η διαμόρφωση του Σαχάλα σε ΚΑΠΗ 700 χιλιάρικα,  είχαν ήδη ενταχθεί στον περιφερειακό προγραμματισμό με την προηγούμενη αναμόρφωσή του, ενώ δύο τράκτορες για τα κλαδιά ήρθαν ΔΩΡΟ στον δήμο από την περιφέρεια, αλλά αυτά δεν μετράνε, είπαμε).

Όλα ωραία και καλά όμως τα έργα που θέλουν οι προηγούμενοι - δεν λέμε ότι είναι κακά, αλλά ΕΜΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ και ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ που ζητάμε να εντάξει ο δήμος στον περιφερειακό προγραμματισμό.
ΟΧΙ ΤΩΡΑ που έγινε φασαρία.
"ΕΞ ΑΠ' ΑΝΕΚΑΘΕΝ", που λένε, εμείς μιλάμε για άλλες προτεραιότητες, είμαστε ΑΛΛΟΥ  (αλλά ποιος μας ακούει).

Ανάμεσα στα "ΕΡΓΑ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΡΟΥΣΣΟΥ" προς χρηματοδότηση βεβαίως ΔΕΝ ΗΤΑΝ η ανέγερση του δημαρχείου, το γκαράζ στην πλατεία, η διαμόρφωση του χώρου της υπηρεσίας καθαριότητας ("πράσινο σημείο" που λένε στα μοντέρνα) ή ένα στεγαστικό πρόγραμμα για τους τσιγγάνους (τι είπες τώρα)

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ "ΕΠΙΛΕΞΙΜΑ" - από ΕΜΑΣ, από τον δήμο, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Δεν είναι ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, φαίνεται αυτά.

Και βέβαια - ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ - ούτε οι Ρούσσος/ Γερολυμάτος ετοίμασαν μελέτη ώστε να  προωθήσουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ  της πόλης.
Μια μελέτη έστω για να την υποβάλουν προς ένταξη στον περιφερειακό προγραμματισμό.

Ο Καραμέρος φταίει;

Πού να προλάβουν όμως να δράσουν επί της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ;

Πρέπει - σου λέει - να υλοποιήσουν ΓΡΗΓΟΡΑ τον προγραμματισμό του Κουράση γιατί τους μαλώνει μαζί με τον Μύρωνα που καθυστερούν (και φταίμε εμείς που στα λέμε, βεβαίως - βεβαίως).

Δεν προλαβαίνουν,  πρέπει να κάνουν κανονιστικές για να αυξήσουν τα ωράρια μουσικής για τα νυχτομάγαζα που φέρνουν την ανάπτυξη, όπως την υποστηρίζει και ο φίλος μου ο Κώστας ο Αγγελής.

Ενώ η μείωση του κόστους αποκομμιδής των σκουπιδιών κατά 30% για τον δημότη είναι .... ύφεση.
Το γκαράζ στην πλατεία είναι .... υπανάπτυξη και οπισθοδρόμηση.

Η περιφέρεια τους είπε ότι δεν επιθυμεί να εντάξει έργα ανάπλασεων ( βιτρίνας και κορδέλας) σε αυτή την φάση.

ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ;

Αυτό δεν χρεωνόταν στην προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας;
 Ότι κάνει μόνο "φρου -φρου και αρώματα" πεζοδρομάκια και ποδηλατοδρομάκια;
Αυτή δεν ήταν η κριτική ΜΑΣ;
Έναν αναπτυξιακό προγραμματισμό ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ δεν ψηφίσαμε όταν εκλέξαμε την Δούρου για να τον υλοποιήσει; Γιατί τους ψηφίσαμε;
Επειδή είναι ξανθιά την ψηφίσαμε την Δούρου δηλαδή και ο Καραμέρος είναι ωραίος νέος;

Με τι μούτρα τους λέμε τώρα ότι δεν πρέπει να προτάξουν για χρηματοδότηση και υλοποίηση το σχέδιό ΤΟΥΣ/ΜΑΣ πχ για την εναλλακτική διαχείριση των στερεών αποβλήτων και να υλοποιήσουν πρώτα τις αναπλάσεις και τους ....  ποδηλατόδρομους των προηγουμένων που είναι στην .... επετηρίδα;

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ;

Και καλά ο Κουράσης και ο Μύρωνας, να τα λένε. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. Αυτό πίστευαν, αυτό ψήφισαν.

Οι άλλοι ΤΙ ΛΕΝΕ;
Πόσο "ψάρια" είναι;

ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ "ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;
Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;

ΤΙ ΛΕΜΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ;

ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ "ΜΕΤΩΠΟ", ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ.

Δεν θεωρούμε ότι "υπηρετεί" την πόλη και τον δημότη.
Είναι πολιτική Μαυρογυαλούρου.

Δεν πιστεύαμε ποτέ εμείς σε τέτοιοες πολιτικές, βλέπετε, δεν λέγαμε ποτέ τέτοια ωραία, για να τα πούμε και τώρα.

Και μην τολμήσει να μας πει κανείς ότι τα λέμε τώρα γιατί γλύφουμε τον Καραμέρο και την Δούρου, γιατί θα τον περιλάβουμε.

ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ..... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, όχι αντιπεριφερειάρχης (διότι είναι και νεαρός και φέρελπης ο αντιπεριφερειάρχης β. τομέα). Μην τρελαθούμε τώρα.
ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ!

Παρόλα αυτά - η περιφέρεια, δια του Γιώργου Καραμέρου - υποσχέθηκε στον δήμαρχο να εντάξει τα τρία έργα στον προϋπολογισμό του 2016 για να μην "αδικήσει" το Χαλάνδρι.

- Το έργο των ομβρίων είναι σημαντικό και κρίσιμο ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, έργο που πρέπει να προηγηθεί. Αλλιώς είναι ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ".

- Το Πάτημα βεβαίως δικαιούται μια πλατεία και να φυτευθούν και οι νησίδες, να αλλάξουν και οι λάμπες - όλα ωραία και χρήσιμα είναι και μακάρι να γίνουν και αυτά και άλλα τόσα  για να είναι πιο όμορφη η πόλη μας.
Ποιος δεν το θέλει;

Η ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Τι να γίνει πρώτο και τι δεύτερο.

Και εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ:
Από την υλοποίηση των ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

 - Διαχείριση απορριμμάτων,
-Δημαρχείο,
- Γκαράζ
- Στεγαστικό πρόγραμμα τσιγγάνων,
 η χρηματοδότηση της διαμόρφωσης μιας πλατείας, η φύτευσης μιας νησίδας θα γίνει  ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ για τον δήμο, αφού η εξοικονόμηση χρημάτων από τον προϋπολογισμό θα είναι τέτοια - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΙΜΗ - που θα επιτρέπει να γίνονται και πλατείες, και δρόμοι και αναπλάσεις και να αλλάζουν λάμπες με νέας τεχνολογίας και να διαθέτει χρήμα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

Η ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΛΛΗ" - από την Κουρασική - ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Η εναλλακτική εκείνης των "ποδηλατοδρόμων" (που βλέπουμε πόσο τους χρησιμοποιούν οι συνδημότες μας - ούτε ο Γιώργος δηλαδή. Από την Πεντέλης πάει με το ποδήλατο).

ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ - ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
Και δεν είμαστε ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ  (απλοί τρελοί είμαστε) όταν προσπαθεί να την ασκήσει να της λέμε "τώρα κάνε τα παλιά για να έχουμε εμείς μέτωπο με τους παλιούς".

Αν θέλαμε τροχονόμο στην διάθεση των περιφερειακών κονδυλίων θα ψηφίζαμε Σγουρό, ήταν καλός και δίκαιος σε αυτό.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ - κατά προτεραιότητα - ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ 10000 τ.μ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ, οι μικρομεσαίοι έμποροι της πόλης, επειδή ο Γκότσης ήταν μάγκας και είχε μελέτη την οποία υπέβαλλε και του την πέρασε.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ στα πλαίσια του προγραμματισμού για "άλλη πολιτική" κόντρα στα φαραωνικά έργα που προγραμματίζονταν.

Απλά ΘΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ. 
Και θα ζητήσουμε να παραδειγματιστεί τόσο η διοίκηση όσο και η υπηρεσία του δήμου μας.

Και θα φωνάζουμε (σαν καλοί τρελοί) - όπως κάνουμε χρόνια - μπας και ετοιμάσουμε και εμείς καμιά σοβαρή μελέτη για κανένα σοβαρό θέμα του Χαλανδρίου.

Και θα κάνουμε την ακριβώς αντίθετη από τον Κουράση κριτική στην σημερινή  δημοτική αρχή.
Την "αριστερή" δημοτική αρχή  που ΥΛΟΠΟΙΕΙ κατά γράμμα ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ και δεν γυρίζει την σελίδα, δεν το παίρνει αλλιώς και βρίσκει συνεχώς δεξιά.

Και που παρεξηγείται που την αποκαλούμε (καθ' υπερβολή βεβαίως και λόγω της γνωστής μας ιλαρής  ελαφρογλωττίας) ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ: ΟΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ .... ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ.

Διότι όσο γίνεται η συζήτηση και ο καβγάς περί "ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ" τελικά μένουμε σε "ΦΟΡΕΑ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ"

Καλημέρες!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις