Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 Αγαπητοί φίλιοι και σύντροφοι..

Φθάσαμε λοιπόν μετά από 6 μήνες χαμένου χρόνου στο σημείο μηδέν.
Στο σημείο που κανένας Έλληνας δεν μπορεί να αντέξει και να διανοηθεί.
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

Βέβαια τα σημάδια ήταν πολλά και συγκεκριμένα άσχετα αν πολλοί σφύριζαν αδιάφορα..

Καταναλώθηκε πολύς πολιτικός και πραγματικός χρόνος για να προσπαθήσουμε τον τετραγωνισμό του κύκλου και να παντρέψουμε αταίριαστα μεταξύ τους πολίτικα υποκείμενα..

Ένα και ένα κάνουν δυο και όχι τρία ή δυόμιση.

Ο λάκκος λεόντων που λέγεται ΟΝΕ αυτό είναι και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Το λένε οι άνθρωποι καθαρά και ξάστερα.

Αυτές τις πολιτικές έχουμε και αυτές απαιτούμε από εσάς την μικρή και ασήμαντη Ελλαδίτσα να εφαρμόσει. Και αν μας κουνηθείτε πολύ σας τραβάμε και την πρίζα και σας στέλνουμε στο πυρ το εξώτερο..

Τα κλειδιά του μαγαζιού παραδόθηκαν το 2002 από τον αρχιτέκτονα της διαπλοκής και των χρεών Σημίτη με την σιωπή όλων των συναγελαζόμενων τότε πολιτικών δυνάμεων.

NO MONEY NO HONEY... 
NO PAY , NO PLAY.........

Και πέρασαν τα χρόνια και η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας επιταχυνόταν εν μέσω διακοποδανείων, λουλουδοπόλεμων στους πλούταρχους της παρακμής και πολυτελών mercedes και ΄λαλλων συμβόλων κοινωνικής ανέλιξης.

Γιατί όλα αυτά για να αναπτυχθούν και να ριζώσουν θέλουν και ένα πολιτιστικό υπόβαθρο να κάτσουν πάνω του και να εδραιωθούν.

Αυτά ΟΛΑ αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι είχαν ειπωθεί και αναλυθεί κατ επανάληψη και κατά σ΄΄υστημα σε όλες τις συν'αξεις τις πολιτικοκοινωνικές που είχε κατα κ'ορον πραγματοποιησει η αριστερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικωτερα.

Ολοι ελεγαν και διαφημιζαν για την υπαρξη και επινοηση διαφορων εναλλακτικων πλανων a,b c,d...ων ουκ εστι αριθμος με μοναδικο στοχο την οσο το δυνατον πιο ομαλη μεταβαση στην επομενη μερα χωρις μεγαλο κοινωνικο και οικονομικο κοστος.

Οικονομολογοι επι οικονομολογων εκαναν εισηγησεις επι εισηγησεων και αναλυσεις επι αναλυσεων για τον πιθανο οδικο χαρτη της χωρας στην μια η στην αλλη περιπτωση.

Εβγαινε δηλαδη προς τα εξω η σιγουρια της οργανωμενης επομενης μερας σε περιπτωση που οι τοκογλυφοι-δυναστες της χωρας εκαναν αυτο που τελικα εκαναν δηλαδη ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ,ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!
Και τοτε ενω ΟΛΟΙ ειμασταν σιγουροι οτι οχρονος δουλευει υπερ μας και με βαση ενα καλα οργανωμενο σχεδιο ηρθε η δυσαρεστη εκπηλξη.Και μαλιστα την ιδια μερα του ηχηρου και απολυτου 62%.
Στην αρχη ηταν η αποπομπη του Βαρουφακη...
Δεν μπορει θα ειναι μερος του σχεδιου σκεφθηκαν ολοι οι καλοπροαιρετοι...
Μετα αρχισαν οι εκβιασμοι των νεοναζι...
Θα σας διωξουμε, θα σας λιωσουμε , θα σας πηδηξουμε τις μανες και τις γυναικες και τις κορες θα, θα θα ...
Και ολοι περιμεναμε να ενεργοποιησουμε το plan b που επι τοσα χρονια , μηνες η μερες υποτιθεται πως επεξεργαζονταν τα οικονομικα μυαλα της χωρας....και του ΣΥΡΙΖΑ...
Ματαια περιμεναμε...
Αντι αυτου βλεπαμε και ακουγαμε για εικονικους πνιγμους και στραγγαλισμους στον πρωθυπουργο του 62%...
Βλεπαμε και ακουγαμε για υπογραφη νεου τριετους μνημονιου με δανεικα 80 δις ευρω!!!!!!!!!!
Βλεπαμε και ακουγαμε εμβροντητοι οτι αλλος δρομος δεν υπαρχει απο την εξαθλιωση και τιμωρια αυτου του περηφανου λαου που τολμησε για μια ακομη φορα στην ιστορια του να πει ΟΧΙ!!!
Και που αυτο το περηφανο και ιστορικο ΟΧΙ καποιοι ριψασπιδες το πηραν και το κανανε ναι...
Γιατι αυτη ειναι η ΟΛΗ αληθεια συντροφοι...Η δεν ειχαμε plan b η δεν τολμησαμε να το ενεργοποιησουμε η καθυστερησαμε τοσο οσο να το καταστησουμε κενο περιεχομενου ..

Και θα κλεισω αυτες τις σκεψεις- αποψεις μου υπεθυμιζοντας κατι που και ο ιδιος ο Τσιπρας ελεγε κατα κορον.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου