Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

DELETRIUS! Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ HARRY POTTER ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΕΧΘΕΣ - ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ - ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ!



Μόνοι τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - που εκπροσωπούν ένα ευκαιριακό 18% της τοπικής κοινωνίας - και που έγιναν διοίκηση ελέω ..... ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ -  επιχειρούν να δεσμεύσουν ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ την πόλη στον ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, τον μόνο που καταλαβαίνουν.

Ψήφισαν μόνοι τους την πρότασή τους για "κατάργηση της Ελ. Πεντέλης ...." σε ένα άρθρο"

Το έσκισαν το μνημόνιο οι καργαριστεροί!

Τι και αν απέναντι στήθηκαν ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που εκπροσωπούν το 82% των Χαλανδραίων.

Τι και αν ο Κουράσης τους είπε ότι πρέπει αυτά που προφορικά λένε ότι πρέπει να τεκμηριωθούν με έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών πριν προχωρήσουν σε αποφάσεις που θα στείλουν στο καλάθι των αχρήστων δουλειά ετών και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώπουλα.

Τι αν ο Θωμάς τεκμηρίωσε  ότι η απόφασή τους αυτή παράγει σοβαρή οικονομική επιβάρυνση του δήμου και είναι ΔΩΡΟ στον μελετητή του Π.Πολίτη (που έχει πάρει ήδη μια 700άρα χιλιάδες ευρώπουλα) και θα πάρει και άλλα.
Τι και αν προσπάθησε να τους εξήγησε ότι "οι δρόμοι καταργούνται από ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ" και όχι από δημάρχους ή υπουργούς.

Τι και αν ο Νταβίας έκανε την ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΗ πρόταση να προηγηθεί της απόφασης-  εντολής στον Ιωνά να πετάξει ουσιαστικά την μελέτη του Π.Πολίτη και να αρχίσει από την αρχή, η αναγκαία  τροποποίηση του ισχύοντος ΓΠΣ, στο οποίο η Ελ. Πεντέλης ΥΠΑΡΧΕΙ και μάλιστα στο ιεραρχημένο ΒΟΔ;;

Τι αν Καρατζά, Ανδρεόπουλος, Λαδόπουλος τοποθετήθηκαν κατά της εισήγησης (με διαφορετική αφετηρία ο καθένας/καθεμία).

"ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ" ήταν η απάντηση Ρούσσου.
"25 χρόνια εμείς είμαστε εναντίον της Ελ. Πεντέλης" είπε ο δήμαρχος για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον ακατανόμαστο: "24 χρόνια, γιατί πέρυσι την ψηφίσατε, στην μελέτη του Πεύκο Πολίτη"

"Νομίζω - εκτιμώ - θεωρώ - πιστεύω , ότι όλα  είναι όπως τα λέω εγώ" ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου - Χάρυ Πόττερ, που εξαφανίζει σχεδιασμούς δεκαετιών (με ένα νόμο - ένα άρθρο)  επειδή "έτσι νομίζει".

Διότι ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από όσα ισχυρίζεται ο αντιδήμαρχος - εισηγητής, όπως θα διαπιστώσετε όταν ανεβάσουμε το ηχητικό.

ΜΟΝΟ ..... "ΝΟΜΙΖΕΙ" και "ΘΕΩΡΕΙ"! Πρέπει να μίλαγε κανένα επτάλεπτο και κάθε του πρόταση ξεκίναγε με ένα "νομίζω" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ" ΣΑΣ κε ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ/

Ακόμα και για το ΜΕΤΡΟ ο αντιδήμαρχος βεβαίωσε ότι ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν τρέχει μία που είναι από 8 έως 15 μέτρα από κάτω.

 Το έγγραφο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που δημοσιεύσαμε δεν υπάρχει. Το κατάργησε και αυτό με ένα "θεωρώ" ο αντιδήμαρχος - Χάρυ Πόττερ.

Βέβαια εμείς μάθαμε γιατί λέει ότι δεν τρέχει μία, από την υπηρεσία.

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ σου λέει,  ΑΦΟΥ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΏΡΟΦΟ, με διπλάσιο κόστος οικοδομής για θεμελίωση  (μέχρι διώροφο θα επιτραπεί σου λέει για να μην σκάψουν βαθιά για θεμέλια. Όχι δεν θα βρουν δυστυχώς πετρέλαιο, ένα τρένο θα βρουν).

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

Σ.Σ. Το DELETRIUS είναι το ξόρκι του Χάρι Πόττερ που εξαφανίζει τα σημάδια - αποδείξεις που έχουν αφήσει προηγούμενα ξόρκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου