Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!23η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 09η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 κ΄ με την 14473/11-04-2012 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών:
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων στο Δήμο Χαλανδρίου, που θα διατεθούν για την προεκλογική προβολή των κομμάτων, στα πλαίσια της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

24η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 09η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για:

A.        Eνημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δραστηριότητα της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης ΦΛΥΑ Α.Ε.


B. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Κανονιστική διάταξη για τα περίπτερα.

2. Διατήρηση και κατάργηση θέσεων κενωθέντων περιπτέρων.

3. Έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας του 4ου αγώνα δρόμου Μεικτής Διαδρομής Ρεματιάς Χαλανδρίου, με απευθείας ανάθεση και έγκριση πίστωσης.

4. Έγκριση σκοπιμότητας μελέτης με τίτλο: «Μελέτη συμμετοχικών παρεμβάσεων ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου μεταξύ των οδών Αιγαίου, Χρυσ. Σμύρνης, Ποταμού Καλαμά και Μικράς Ασίας στον Συνοικισμό Χαλανδρίου» και της χρηματοδότησης αυτής από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

5. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων και μηχανημάτων».

6. Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων. (Αθλητικός Σύλλογος Αττικής «Ναυτίλος»).

7. Αντικατάσταση ενός αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών έως του ποσού των 15.000,00€ για το 2015. (άρθρο 28 της 11389/93 Υ.Α. ΕΚΠΟΤΑ).

8. Αντικατάσταση μέλους Επιτροπής για την καταμέτρηση χρημάτων από το παγκάρι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

9. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Κατασκευή αγωγών ακάθαρτων και εξωτερικών συνδέσεων στην περιοχή Πάτημα ΙΙ του Δήμου Χαλανδρίου».

10. Διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων στην οδό Λευκωσίας και Ανωνύμου (αδιάνοικτη οδός) μεταξύ των O.T. 667 και του Ο.Τ. 665α, στην περιοχή Κάτω Χαλάνδρι, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 19 παρ.2 του Ν.2664/98.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...