Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 75000 ΓΙΑ ΛΟΓΣΙΜΣΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 

"Είναι αλήθεια αυτά που γράφεις για το λογισμικό ρε Άγγελε ή υπερβάλλεις; Θα δώσει ο δήμος Χαλανδρίου 75 χιλιάρικα για λογισμικό office;" με ρώτησε συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος από γειτονικό δήμο.

"Είσαι σίγουρος;" επέμεινε να μην πιστεύει στα αυτιά του και στα λεγόμενά μου ο δημοτικός σύμβουλος δήμου που λειτουργεί καιρό τώρα με open λογισμικό και ακούει κι αυτός για το ανθρωπόμορφο τέρας που γράφει κιτρινισμούς και σπιλώνει την άσπιλη, αμόλυντη και αλάνθαστη διοίκηση της καργαριστεράς.

Λοιπόν συνάδελφε ιδού και η επίσημη προκήρυξη στο site του δήμου, μαζί με τις μελέτες.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΣΤΟ "ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" (1):
 http://www.halandri.gr/Default.aspx?lang=el-GR&page=327&newsid=4622http://www.halandri.gr/Default.aspx?lang=el-GR&page=327&newsid=4622

Είπαμε κάνουμε σκληρή και παρεμβατική αντιπολίτευση, δεν αποδεχόμαστε τον ρόλο του χειροκροτητή yesmen ή του αντιπολιτευόμενου καρτεριτζή κυνηγού που αδρανής και σε ασφαλές καμουφλαρισμένο περιβάλλον αναμένει να πυροβολήσει την διοίκηση αφού κάνει το λάθος, ίνα εισπράξουμεν ψηφοθηρικώς την δυσαρέσκειαν των αγανακτισμένων πολιτών του καναπέως (στα μέζεά μας) - αλλά ποτέ δεν λέμε ψέματα και ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.
Αν δεν μας ακούν ή δεν μας απαντούν αν έχουν κάτι αξιόλογο να πουν παριστάνοντας ότι μας απαξιώνουν για να μην φανεί η γύμνια επιχειρημάτων τους ..... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!

Αλλά εσύ συνάδελφε ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

(1) Τα εισαγωγικά στο "επίσημο Site του δήμου" είναι γιατί αυτό το μονοπαραταξιακό, μονολιθικό, αντιδημοκρατικό, αντιπολυφωνικό, προπαγανδιστικό λιβανιστήρι του Ρούσσου, αυτός ο χώρος όπου η μόνη αναφορά σε όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις είναι η διαρκής εξύβριση της μικρότερής τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΑΙ "επίσημο site του δήμου" σε δημοκρατική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου