Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Δωρεάν μαθήματα Χάθα Γιόγκα στο Χαλάνδρι


Δωρεάν μαθήματα Χάθα Γιόγκα, διάρκειας μιας ώρας, ξεκινούν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρες 11:00 – 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων οδός Παπάγου7 (2ος όροφος) από την Ειρήνη Δαπουλάκη, εκπαιδευμένη δασκάλα του Ελληνικού Συλλόγου Χάθα Γιόγκα σε συνεργασία με το δήμο Χαλανδρίου. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Συλλόγου Χάθα Γιόγκα οι εκπαιδευόμενοι τελειόφοιτοι προσφέρουν μαθήματα γιόγκα για την περίοδο Οκτώβριος 2015 - Ιούνιος 2016.

Η μέθοδος Χάθα Γιόγκα bien tempere χρησιμοποιεί ασκήσεις και αναπνοές που βοηθούν τον σύγχρονο άνθρωπο να αποκτήσει ψυχοσωματική ισορροπία.

Ο ελληνικός Σύλλογος Χάθα Γιόγκα λειτουργεί στην Αθήνα από το 1972, όπου και διδάσκεται η μέθοδος Χάθα Γιόγκα Bien tempere της Εύας Ρουσπώλ, της οποίας η σχολή βρίσκεται στο Παρίσι και ανήκει στην γαλλική ακαδημία.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 213-2023922 καθημερινά 9:00 – 15:00. Σημειώνεται ότι μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους στρωματάκι κατάλληλο για γιόγκα.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΜΕ! ΧΑΘΑ ΓΙΟΓΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑ! ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΟΛΟΙ!
ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;
ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *