Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΝΤΑΒΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ




"Το σκέφτηκα και είμαι στην διάθεσή σου για να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης κατά την εκδίκαση της αγωγής. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ".

Αυτό μου είπε το πρωί ο Νίκος Πανταζής, όταν συναντηθήκαμε στο Δημαρχείο.

 Συμπεριφορά από το Νίκο,  που δείχνει ότι όταν υπάρχει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ, οι πολιτικές διαφορές, οι διαφορές αντιλήψεων, ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ επί των θεμάτων του δήμου ή της πολιτικής ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ και να το θέσουν σε δεύτερη μοίρα από την υπαγορευμένη από την συνείδηση ανάγκη για την  εκπλήρωση του κορυφαίου καθήκοντος κάθε δημοκρατικού πολίτη: ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ - οφείλω να σε ευχαριστήσω δημόσια - για λόγους "αστικής ευγενείας"  για την διάθεσή σου να μας υπερασπιστείς, εσύ που έχουμε αντιπαρατεθεί για αρκετά θέματα του δήμου, από τους ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ, αν και αυτό που πραγματικά νιώθω ως υποχρέωση  είναι  να σε ΣΥΓΧΑΡΩ για το δημοκρατικό ήθος που επιδεικνύει αυτή η στάση σου,  αφού δεν σου ζήτησα εγώ τίποτα για να πρέπει να σε "ευχαριστήσω" (κατά την δική μου - μη πολιτικά ορθή - ηθική αντίληψη των πραγμάτων που βέβαια είναι μειοψηφική, όπως πάντα).

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΜΑΖΙ!

Ειδικά όταν αυτή σου η πρόθεση εκδηλώνεται μόλις το επόμενο πρωινό της ΝΕΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ (έχουν τσάμπα βλέπεις τους δικηγόρους, τους πληρώνουν οι δημότες).

ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (πρώην;) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, του δημοτικού συμβουλίου, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΤΗΚΕ από την πλειοψηφία, ούτε ακόμα όταν έκανε ΝΤΟΥ,  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ποτέ  ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΏΝΕΙ, όπως έκανε εχθές ο δήμαρχος.

Αυτά βέβαια μέχρι την πλειοψηφία στο όργανο να αποκτήσει αυτό το ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ που λέγεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και δήμαρχος να είναι  ο Ρούσσος με το .... αλάθητο του Πάπα.

(Τη νέα απειλή του δημάρχου την έχουμε ηχογραφημένη και σύντομα θα ανέβει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, για να παραμείνει σε κοινή ακρόαση, ως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ, ότι στο Χαλάνδρι πλέον η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χρειάζεται ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ. Και θα ανέβει μαζί με ρεπορτάζ από την συζήτηση που την προκάλεσε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου