Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ!


 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ).

Εκδήλωση με θέμα την Ανακύκλωση Γυαλιού στις 29/12/2015 στην κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (24/12/2015


Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τα παιδάκια δεν ήρθαν στο Χαλάνδρι παρόλο ότι ο δήμος είχε μεριμνήσει (σκέψου δηλαδή να μην είχε μεριμνήσει) αλλά θα έρθουν οπωσδήποτε τα κορίτσια της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης ΑΕ, ντυμένα στα μπλε , σου λέει ο δήμος σε ανάρτηση στο επίσημο site του.
Πάλι καλά δηλαδή που θα είναι ντυμένα, αφού του χρόνου που θα έχουν πέσει εντελώς οι αριστερές μάσκες της πλειοψηφίας και θα έχουν αποδεχτεί ότι είναι κανονικοί  νεοφιλελέδες, χωρίς φερετζέ, θα είναι τα κορίτσια με καυτά μπικίνι στην εκδήλωση του δήμου, προς τέρψην του φιλοθεάμωνος κοινού .
Καρουσέλ δεν έχει άλλα έχει οφθαλμόλουτρο.

Έτσι θα  πουλάει περισσότερο το δρώμενο και θα ψήνεται ο μπαμπουίνος για τα καλά της ιδιωτικής ανακύκλωσης  την οποία ο δήμος μας προωθεί με όλες τις ευκαιρίες και όλες του τις δυνάμεις, θάβει τον ΕΣΔΚΝΑ με ανακοινώσεις του με κάθε ευκαιρία και δεν διαβάζει τι λέει η ΠΡΩΣΥΝΑΤ και όλοι οι σοβαροί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης: Εμείς τα γράφουμε συνέχεια γιατί εμείς δεν κάνουμε ευκαιριακή πολιτική ¨Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ". 
Να! θυμάστε αυτό; 
Τον Οκτώβριο τα λέγαμε ...

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

ΠΡΩΣΥΝΑΤ: Κάτι σάπιο υπάρχει στο … βασίλειο της ανακύκλωση

Αλλά η διοίκηση του δήμου είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ των ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ βλέπετε και πολέμιος του Εθνικού και Περιφεριεακού Σχεδιασμού.
Γι' αυτό πέταξε την φωτοβολίδα ότι θα χρησιμοποιήσει για την ανακύκλωση το κτήμα ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ο Γερολυμάτος.
Για να δημιουργήσει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ κατά του Εθνικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων στο Χαλάνδρι, να στρέψει τους μπαμπουίνους εναντίον του και να υποστηρίζουν οι ιθαγενείς την ΕΕΑ ΑΕ που έχει και ωραία κορίτσια και παίζει και μουσική ....


"Come on boys, we have wonderfull girls"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου