Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ" ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ



 
Αυτό δεν θα περάσει !!!!!!!

ΣΤΟΥ ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΚΑΔΩΝ
ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ   ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
……………………………………………………………………………………………………
 
ΚΤΗΜΑ ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό, και παρεμπιπτόντως, μια και  ο Δήμαρχος και η παρέα του, θεωρεί ότι τα μεγάλα ζητήματα της πόλης δεν αφορούν το ΔΣ,  παρεμπιπτόντως λοιπόν,  πληροφορηθήκαμε ότι  η  Δημοτική αρχή,   προγραμματίζει !!!!, έτσι χωρίς διάλογο  και  χωρίς καμιά διαβούλευση, να   εγκαταστήσει μέσα στην καρδιά του Χαλανδρίου, δυο κατεξοχήν οχλούσες χρήσεις.  

Συγκεκριμένα 

ΧΕΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ - ΠΑΤΗΜΑ
1.       Στο κτήμα ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, στην οδό  Αγ. Παρασκευής, απέναντι από τον Αγ. Γεώργιο και δίπλα από Βυζαντινά μνημεία της πόλης,  στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου, σε απόσταση 600 μέτρων από την  κεντρική πλατεία της πόλης και τη Ρεματιά  του Χαλανδρίου,   ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΕ   ΚΑΔΩΝ και
2.  
           Στο Πάτημα Χαλανδρίου, ναι στο Πάτημα, σε περιοχή αμιγούς κατοικίας !!!!, στην αρχή της οδού Ηρακλείτου,  200 μέτρα από σχολικό συγκρότημα και παιδικό σταθμό,    έναν ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ  ΤΩΝ   ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. 

Πραγματικά απίστευτο !!!!!!  

Μόνο  κάποιος  που θα ήθελε το κακό αυτής της πόλης θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο. 

Ελπίζουμε ότι  η Δημοτική αρχή θα κατανοήσει το λάθος της, και θα προχωρήσει σε  αναθεώρηση των σκέψεων της.  

Ήδη  στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30 /11/2015, σε μια πρώτη μου παρέμβαση - αντίδραση,  ζήτησα για τα παραπάνω θέματα, όπως και για την κατάργηση της οδού  Ελευθέρας Πεντέλης και την παράδοση για οικοπεδοποίηση  28. 000 τ.μ.,  να γίνει τοπικό δημοψήφισμα και να κληθεί ο λαός του Χαλανδρίου να  τοποθετηθεί για αυτές τις καταστροφικές για το μέλλον της πόλης επιλογές.  

Εμείς πάντως σαν Δημοτική παράταξη,  εφόσον δεν υπάρξει  αλλαγή στάσης  από την Δημοτική αρχή,  ξεκαθαρίζουμε ότι  θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο για να αποτρέψουμε  τα εγκληματικά αυτά  σχέδια και καλούμε  τους πολίτες του Χαλανδρίου και όλους τους φορείς   της πόλης, να  κινητοποιηθούν και να πουν ένα μεγάλο  ΟΧΙ στην  υποβάθμιση της πόλης και της ζωής των κατοίκων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δημοτική παράταξη « μια πόλη για να ζεις ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου