Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής, αμέσως μετά την έκδοση από την ΕΜΥ/ΕΜΚ του έκτακτου Δελτίου επιδείνωσης του καιρού, που κοινοποιήθηκε τα ξημερώματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα πιθανά τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα στους Δήμους της Αττικής. Σύμφωνα με το Δελτίο, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επικοινώνησε νωρίς το πρωί με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αντώνη Μακρυδημήτρη, τονίζοντας την ανάγκη συντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιών για την προάσπιση της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παρεμβαίνει όπου απαιτείται προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση κατά τόπους συμβάντων. Επίσης, σε άμεση συνεργασία με τους 66 Δήμους του λεκανοπέδιου συνεργεία της Περιφέρειας είναι έτοιμα να συνδράμουν με μηχανήματα και προσωπικό.

Η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία του πολίτη, παραμένει σε διαρκή επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επισυνάπτονται χρηστικές οδηγίες αυτοπροστασίας και πρόληψης για τις πλημμύρες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου