Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
 Έχει επισημανθειί κατ' επανάληψη ο βρώμικος ρόλος των λεγόμενων εταιρειών δημοσκοπήσεων στο προεκλογικό παιχνίδι.

Αυθεντικά τέκνα της διαπλοκής και του μηντιακού συστήματος επηρεάζουν αναίσχυντα και χωρίς καμμια επιπτωση την κοινη γνωμη με τα σκοπιμα ψεματα τους και τις δολιες ερωτησεις τους.

Σε αυτες τις εκλογες ειχαν συγκεκριμενους στοχους και εν μερει τους πετυχαν.Διδυμα αδελφακια των συστημικων ΜΜΕ σε πολλα δε απο αυτα αποτελουν θυγατρικες.

Πρωτος στοχος τους να περιορισουν την εκταση της ηττας της Ν.Δ..

Το πετυχαν μερικώς.

Δευτερος στοχος ο αφανισμος των ΑΝΕΛ και η είσοδος στην βουλή του "γραφικού" σαν το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης Λεβεντη... Το πετυχαν και εδω εν μερει. Βεβαια τους ΑΝΕΛ τους εχουν διαχρονικα στοχοποιημενους και διαχρονικα αποτυγχανουν..

Βγαζοντας ομως αυτα τα αρνητικα ποσοστα συνεχεια σιγουρα επηρεαζουν τον εβρισκομενο στο μεταιχμιο αναποφασιστο και αφαιρουν ποσοστιαιες μοναδες λιγες η πολλες αδιαφορο...

Αποριας αξιον επισης ειναι πως γινεται να πιανουν αλλα ποσοστα οπως πχ του ΚΚΕ ή του πασοκοδημαρ η ακομα και του Λαφαζάνη και να πέφτουν εντελώς έξω στα στοχοποιημενα κόμματα?

Αν καποιος επιχειρηματιας της αγορας πουλαει επι σειρα ετων ελαττωματικα προιοντα επικινδυνα για το κοινο δεν θα εχει καμμια επιπτωση?Δεν θα μπουκαρει ο εφετ , το υπουργειο εμποριου , το χημειο του κρατους και οτι αλλος θεσμος υπαρχει προστασιας του καταναλωτη?Εδω πως αλωνιζουν τα θρασιμια της διαπλοκης και δεν ιδρωνει το αυτι κανενος?

Ελπιζω η νεα κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με το θεμα το οποιο ειναι αμεσα συνδεδεμενο με την διαπλοκη και τον τροπο που παιζεται το μηντιακο παιχνιδι στην Ελλαδα..Αν δεν μπει χοντρο χερι στην διαπλοκη και το σαπιο συστημα που αντιπροσωπευει τιποτα το καλο δεν προκειτε να προκυψει οσο και αν περισευουν οι καλες προθεσεις...Έχει επισημανθειί κατ' επανάληψη ο βρωμικος ρολος των λεγομενων εταιρειων δημοσκοπησεων στο προεκλογικο παιχνιδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου