Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟ 2000 ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Επειδή πολύ συζήτηση προκαλείται  - από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - για το τι έγινε την περίοδο 1999 - 2002 (τρίτη θυελλώδη τετραετία Παττακού, την περίοδο των μεγάλων έργων και της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004) και επειδή η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση απαντιέται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - όχι με αυθαίρετους ισχυρισμούς - ανεβάζουμε σήμερα ολόκληρο το ΕΠΙ ΠΟΛΕΩΣ με το ρεπορτάζ και τα άρθρα μας - τότε - αμέσως μετά την θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Είναι Μάρτιος 2000, έχουμε αποχωρήσει από την παράταξη Παττακού λόγω της σύγκρουσης για το Γενικό Πολεοδομικό Διαμαντόπουλου (άλλη φορά αυτό) και γίνεται στην πόλη της (καθοδηγούμενης)  μουρλής για την Ελ. Πεντέλης και το ΜΕΤΡΟ.

Είναι η εποχή που το ΠΕΥΚΟ  ΠΟΛΙΤΗ θα μπορούσε να έχει μπει στο σχέδιο και οι ρυμοτομούμενοι της Ελ. Πεντέλης να είχαν αποζημιωθεί ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, αφού τότενες .... λεφτά υπήρχαν.

Ας δούμε λοιπόν τι έγινε τότε, τι είπε ο καθένας και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ όπως ΕΜΕΙΣ προτείναμε γιατί από Δευτέρα θα πρέπει να συγκρίνουμε τις λύσεις που υπάρχουν στο τραπέζι αλλά να σταματήσουν και μερικοί - μερικοί να λένε ό,τι τους κατεβαίνει αλλά και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

(Η Επιτροπή Κατοίκων είναι επιτροπή που είχαν συστήσει οι παρατάξεις του μακαρίτη Γ. Γυφτόπουλου και η ΣΤΑΣΗ του Σϊμου Ρούσσου που δεν κατάφερνε να μπει τότε στο δημοτικό συμβούλιο, δεν είχε εκπροσώπηση).

ΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 1 και 5 για το θέμα.

(Έχει πολλές καταχωρήσεις πολιτικών το φύλλο - ήταν λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές του Απρίλη του 2000)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου