Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ν. ΚΟΜΠΟΤΗ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 
από τον Ν. Κομπότη
Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι,

Τα μέλη των ΚΑΠΗ και οι ΆΝΕΡΓΟΙ συμπολίτες μας, δεν είναι τυχαίο, ότι απολαμβάνουν ιδιαίτερη οικονομική μεταχείριση και φροντίδα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα Θέατρα, στα Μουσεία, σε ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις κλπ χωρίς να προσκομίζουν την προ διετίας φορολογική τους δήλωση.

Ιδιωτικά γυμναστήρια και κολυμβητήρια προσφέρουν στις πιο πάνω κατηγορίες συμπολιτών μας πρωινά προγράμματα με συνδρομή 100 έως 120 Ευρώ τον χρόνο, αρκεί να παρουσιάσουν Κάρτα ΚΑΠΗ ή Ανεργίας

Ο Δήμος μας με την ψήφο σας, ανατρέποντας την απόφαση προηγουμένων διοικήσεων για ελεύθερη χρήση, από αυτές τις ομάδες των συμπολιτών μας,των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων, επέβαλε χαράτσι 25 ευρώ το μήνα (300 Ευρώ το χρόνο) στους απόμαχους της δουλειάς και τους ανέργους, θέτοντας τους ουσιαστικά στο περιθώριο σχεδόν στο σύνολο τους.

Αυτή οι πολιτική , σε συνθήκες ακραίας οικονομικής κρίσης , δεν έχει καμιά σχέση τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη ούτε με την καθ΄ημάς Αριστερά.
 
 Σας είναι γνωστό υποθέτω, ότι οι πενιχρές συντάξεις ξοδεύονται στους γιατρούς , τα φάρμακα και στα εγγόνια άνεργων παιδιών.Το χαράτσι λοιπόν των 25 ευρώ είναι δυσβάστακτο για 5-6 επισκέψεις το μήνα σε κάποιο αθλητικό χώρο για να βελτιώσουν την υγεία τους ,όταν αυτή τους το επιτρέπει.

Θέλω να είμαι σίγουρος ότι η ψήφος σας έχει υποκλαπεί.

Ότι  κανένα συλλογικό όργανο της "Αντίστασης" δεν ρωτήθηκε ούτε αποφάσισε για κάτι τέτοιο. Ότι επιτέλους θα πάψετε να παριστάνεται τις γλάστρες και να αφήνετε να σας εκθέτουν πολιτικά και ιδεολογικά μια χούφτα εξουσιομανείς οπορτουνιστες που φοράνε τη μάσκα του ακροαριστερού. Ότι επιτέλους θα αντιδράσετε και θα ξαναφερετε το θέμα στο ΔΣ για να το διορθώσετε. Υπερασπιστείτε επί τέλους την τιμή σας και ότι διαλαλειτε ότι πιστεύετε.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΟ: Κε Κομπότη έχετε αναρωτηθεί ποιοι έχουν ψηφίσει την απόφαση αυτή.

Στην Οικονομική Επιτροπή  το θέμα πέρασε στις 30 - 12 και την 955/2015 απόφαση της μπορείτε να δείτε εδώ, όπου αναφέρονται οι παρευρισκόμενοι και ψηφίσαντες.

Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα "πέρασε" μέτα από μια θυελλώδη συζήτηση για το θέμα του Πάρκου της Ολύμπου στις 20 Ιανουαρίου.
Το πρακτίκό βρίσκεται ΕΔΩ.

Αλλά και όσοι δεν έχουme ψηφίσει, λόγω απουσίας - ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ που δεν "πιάσαμε" το θέμα να το αναδείξουμε στην ώρα του.

ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ - όσο μας αφορά - ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ, θέτοντας το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις