Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ κε ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΕ;



Με μια ανακοίνωση ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ που δημοσιεύεται σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας προσπαθεί να τοποθετηθεί για το ΑΙΣΧΟΣ που ανάρτησε και το αποκαλούν "ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΖΩΝΗΣ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ"

Μάλιστα επιχειρεί - για άλλη μια φορά - να μεταφέρει την συζήτηση στα περί "έντασης" και "συμπεριφορών" - ΑΥΤΟΣ Η ΚΟΡΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΣΜΑ - αντί να δώσει έστω και μισή απάντηση επί της ουσίας.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρεται στην επίσκεψή μου - την Δευτέρα το πρωί - στην τεχνική υπηρεσία όπου ζήτησα τον φάκελο της ανάρτησης για αν ενημερωθώ, από την ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, την οποία είχα ενημερώσει από την Παρασκευή να μου τον ετοιμάσει.

Η υπάλληλος  κα Παπαδοπούλου, μου είπε ότι ο αντιδήμαρχος της είχε δώσει εντολή να μην μου δώσει τα στοιχεία που ζητούσα και ότι πρέπει να μιλήσω μαζί του.
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Μιλάμε για τα στοιχεία ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ που ήταν εκεί.

Της επισήμανα απλά ότι είναι υποχρεωμένη να μου δώσει τα στοιχεία που ζητάω και μου είπε να περιμένω των κο Γερολυμάτο.

Της είπα ότι πρέπει να πάω να ανοίξω το μαγαζί μου και δεν μπορώ να περιμένω τον κο Γερολυμάτο.
Και της είπα επί λέξη: "Αν θέλει ο κος Γερολυμάτος να με ενημερώσει για κάτι ας με πάρει τηλέφωνο".

Έλαβα την απαξιωτική και περιπαικτική ερώτηση - ειρωνεία: "ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;"
Της απάντησα "ΝΑΙ, ΕΜΕΝΑ και σε παρακαλώ να μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό, όπως αρμόζει σε αιρετούς".

Ο κος Ξυδόπουλος - προϊστάμενός της - της έδωσε εντολή να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να μου δώσει τα στοιχεία που ζήτησα, όπως και έγινε.

Πάνω στην ώρα ήρθε στέλεχος της αναδόχου της μελέτης εταιρίας ο οποίος με ρώτησε αν χρειάζομαι κάποιες διευκρινίσεις.

Του έκανα τρεις ερωτήσει, με κυρίαρχη το αν υπάρχει ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ που να συνοδεύει την ανάρτηση - ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, μου είπε ότι η τεχνική έκθση ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ που συνόδευε την ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  και μου πρότεινε να "καθίσουμε" για να συζητήσουμε", του εξήγησα ότι δεν έχω χρόνο και αποχώρησα.

ΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ ότι εκείνος είχε υποχρέωση και καθήκον  να καλέσει τους αιρετούς και να τους πει ό,τι ήθελε να τους πει ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, διότι η άποψη του Γερολυμάτου για τους αιρετούς είναι ότι είναι "καθάρματα" τα οποία πρέπει να κάθονται έξω από το γραφείο του και να τον περιμένουν.

Την ίδια μέρα ανεβάσαμε βέβαια στην ΠΛΑΤΕΙΑ την πρόταση Πολεοδομικής Οργάνωσης της περιοχής που ο κος Γερολυμάτος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ, από την πολλή διαφάνεια με την οποία ισχυρίζεται ότι λειτουργεί η υπηρεσία του.

Αυτά για τους εξυπνακισμούς και τον συνδικαλισμό της πλάκας του κου Γερολυμάτου.

Για την ταμπακέρα θα μας πει τίποτα;

Εμείς τα θέματα που πρέπει για την μελέτη τα αναδεικνύουμε ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου