Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου κατοίκων Πολυδρόσου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
Για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό
Φραγκοκκλησιάς 57,  15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
email : polydrososyllogos@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2016 με μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων, μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, σε πρωτόγνωρα πολιτισμένο κλίμα, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου κατοίκων Πολυδρόσου, η οποία περατώθηκε με επιτυχή αποτελέσματα στην ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής.
Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η προσφυγή του Συλλόγου και κατοίκων, στο ΣτΕ για ακύρωση της αδειοδότησης της ΕΕΤΤ εγκατάστασης συγκροτήματος κεραιών σε κτίριο στην οδό Φραγκοκλησιάς 70 και παράλληλα κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων αναστολής της λειτουργίας της.  
Ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που είναι ανοικτά όπως το έργο της βιοκλιματικής – ποδηλατοδρόμου,  κυκλοφοριακών μελετών και ρυθμίσεων και έργων κατασκευής αποχετευτικού δικτύου όμβριων.
Αποφασίστηκε ότι στις 20 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκλογική ΓΣ,  για ανάδειξη νέου ΔΣ,  με πέρας υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων στις 09 Μαρτίου 2016 προς τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βασίλη Καπρινιώτη.
Στη ΓΣ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Νώντας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαίρη Διακολιού, κ. Πέτρος Κουκούζας, κ. Σπύρος Βλάχος, κ. Γιάννης Κορομπίλης, ο εκπρόσωπος της Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ κ. Δημήτρης Πολυχρονιάδης και οι πρόεδροι των συλλόγων Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντελης-Χαλανδριου κ. Κελλυ Δάνου και  Επιμορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου κ. Γωγώ Μπίσκου Βαρδουλάκη.

Για το σύλλογο

Ο πρόεδρος ΔΣ
Καπρινιώτης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου