Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: ΡΕ BULLING ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
"Αχ πόσο στεναχωρήθηκα με αυτά που κάνεις βρε Άγγελε. Είναι και παράνομα. Μα να βάλεις τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη την βοήθεια του δήμου στο διαδίκτυο, έστω και με αρχικά και να τους εκθέτεις; ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ BLOG. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ"

Αυτά μου έγραψε "φιλενάδα", υποψήφια δημοτική σύμβουλος άλλης πολιτικά όμορης δημοτικής παράταξης, από τους/τις μόνιμους σουρταφερτατζήδες στον δήμο, που χωρίς καμία (φανερή και δημοκρατική) θεσμική εξουσιοδότηση θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να την πέφτουν σε αιρετούς και να τους καθορίζουν τα όρια του τι θα λένε και θα γράφουν, προφανώς "εξουσιοδοτημένοι" από παρακρατικά - παραθεσμικά παράκεντρα και μη ξέροντας ποια μέτρα πρέπει να κρατήσουν .

Και την αναφέρω την φιλενάδα μου με την ιδιότητα της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου - ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, που δεν έχει εκλεγεί ποτέ - διότι έχει την σημασία του: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ σε τοπικό επίπεδο και ας παριστάνει μονίμως τον ..... αγανακτησμένο πολίτη.

Η "ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ" ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ:
  •  Να με απειλήσει έμμεσα - αναφερόμενη σε πιθανή παρανομία - να κατεβάσω την ανάρτηση.
        ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ.
Αν είναι δυναμόν .... Να με λογοκρίνει.... Δεν ξέρει πόσοι το έχουν δοκίμασεί ανεπιτυχώς φαίνεται.

ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - πρέπει να το καταλάβουν τα παραθεσμικά τσιράκια ότι ο φάκελος της ΗΔ και το περιεχόμενό του είναι ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ εκ του νόμου.
Δεν είναι κόμμα, υπόγα, καμιά σκοτεινή στοά ή κανένα κλειστό club ο δήμος.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Αυτή την εισήγηση λοιπόν που αναρτήσαμε εχθές φιλενάδα, έφερε η πρόεδρος στο ΔΣ, αυτή είναι δημόσια, όχι γιατί την ανέβασε η ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά γιατί μπήκε στον ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΣ και σε αυτή έχουν - κατά νόμο - πρόσβαση ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;
ΜΑΘΕ ΤΟ!

Την ευθύνη της δημοσιοποίησης των αρχικών των απόρων συμπολιτών μας έχει λοιπόν Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που έτσι εισηγήθηκε το θέμα.

Η "ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ" ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ:
  • Να μου δηλώσει ότι εκείνη ΞΕΡΕΙ ποιοι κρύβονται πίσω από τα αρχικά και στεναχωρήθηκε που τους αναγνώρησε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΞΥΔΙ, που λέει και η δημαρχάρα, που του ψήφισε και τον προϋπολογισμό στην διαβούλευση, η  φιλενάδα μου, ως πολίτης που κληρώθηκε να συμμετέχει στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

Ο Π. Τζούρας που ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ δημοτικός σύμβουλος και που θα ψήφιζε  και μετά θα τον εγκαλούσες ΚΙΟΛΑΣ ,  φιλανάδα μου - ως αγανακτησμένη πολίτης (που το παίζεις όταν σε βολεύει)  - αν έβγαινε στον αφρό καμιά φουστιά, δεν μπόρεσε να μάθει!
Παρά το ότι ρώτησε ΘΕΣΜΙΚΑ την υπηρεσία.

Εσύ δηλαδή φιλενάδα πώς ξέρεις και στεναχωριέσαι, ποιος είναι ο Κ.Λ. και ο Μ.Ν.
Και γιατί ξέρεις εσύ;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ (εν Χριστώ ....) :
Αυτά που ξέρατε με τις παραθεσμικές λειτουργίες - μεταξύ σας, METAXA - ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Η δημοκρατική - θεσμική λειτουργία στον δήμο, η διαφάνεια και η Διαύγεια θα έχει υπεράσπιση, έστω και από ισχνή δημοτική παράταξη. ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Διότι έχει αποδειχτεί χιλιάδες φορές και θα αποδειχτεί άλλες τόσες: Σε όσα θέματα υπάρχει "μυστικότητα" - "αδιαφάνεια" και στεγανά,  ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ και αυτό βγαίνει στην επιφάνεια αργά ή γρήγορα.
Και μόλις βγει - βέβαια - πετάγονται κάτι τυπάκια και βάζουν ΟΛΟΥΣ τους αιρετούς στο ίδιο καζάνι: "ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ ...."

Αυτά λένε μετά ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΤΕΣ που τώρα κάνουν εμπόριο ευαισθησίας.

Αυτά λοιπόν τα "εξυπνακίστικα", ότι εσείς που ΞΕΡΕΤΕ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ποιοι παίρνουν το δημόσιο χρήμα  είστε οι "καλοί" που  προστατεύουν τους πτωχούς και τα προσωπικά τους δεδομένα από εμάς που δεν ΞΕΡΟΥΜΕ γιατί είμεθα οι "κακοί" και "ανεύθυνοι", δεν περνάνε.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο "ΠΑΛΙΟΣ" ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, υποδεικνύω 2 διαφορετικές ΝΟΜΙΜΕΣ εναλλακτικές για να δίνονται τα βοηθήματα στους απόρους αλλά με τρόπο που ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ:
Γιατί THERE IS και μάλιστα THERE ARE 2 ALTERNATIVES στο TINA(*) του τοπικού καπετανάτου!

1η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ - ΚΑΚΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ  ΑΠΟΔΕΚΤΗ (γιατί το "ψήφιζε χωρίς να ξέρεις" είναι για ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥΣ)
Το δημοτικό συμβούλιο εγκρίνει το κονδύλι προς διάθεση - ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ που θα διαθέσει ο δήμος - και εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο ή αντιδήμαρχο ή την Οικονομική Επιτροπή για τα περαιτέρω ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ και την κατανομή του ποσού που θα πάρουν.
Το όργανο που θα εξουσιοδοτηθεί θα έχει βεβαίως και την ευθύνη - ποινική και αστική - για κάθε παρεκτροπή ή στρέβλωση.
Έτσι οι "αποκλεισμένοι" από την ενημέρωση αιρετοί τουλάχιστον δεν θα έχουν ΕΥΘΥΝΗ.
Ξαναλέω: Δεν την θεωρώ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ λύση γι' αυτό ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ:

2η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ - ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ- ΟΧΙ ΠΕΤΣΙΝΕΣ:

Η εισήγηση που πάει προς το δημοτικό συμβούλιο από την υπηρεσία - άρα είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΗ - είναι η ακόλουθες τρεις γραμμές:

"Παρακαλούμε να εγκρίνετε τους ωφελουμένους και τα ποσά των βοηθημάτων τους όπως αυτά αναφέρονται στην ΑΠΟΡΡΗΤΗ εισήγηση της κοινωνικής υπηρεσίας που σας έχει κοινοποιηθεί."

Η καταπάτηση του ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ σε αυτή την περίπτωση είναι αδίκημα που βαρύνει όποιον δεν το σεβαστεί.

Έτσι οι δημοτικοί σύμβουλοι ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ και αν βρεθεί ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ που σπάσει το ΑΠΟΡΡΗΤΟ των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ θα έχει την ευθύνη και θα λογοδοτήσει.

Αλλά να ξέρει τον ωφελούμενο η "φιλενάδα μου" που μου την έπεσε και να μην ξέρει ο Τζούρας και ο Νταβίας που καλούνται να ψηφίσουν ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ....
 
Συνεννοηθήκαμε;

Το ιδεολογικoπολιτικό bulling ΑΛΛΟΥ φιλενάδα!

(*) ΤΙΝΑ: There is no Alternative - το δόγμα της Μάργκαρετ Θάτσερ όταν τις ζητούσαν να μεταβάλλει πολιτικές και τακτική. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, αυτός που επιλέγει η εξουσία. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, για να μην μας λένε ότι .... ΤΙΝΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *