Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΝΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 1607 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!


Ο Θανάσης Μακρής μας έστειλε την πρόσκληση των μελών του Δ.Σ. της ΣΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.
"Δες το 3ο θέμα"  είπε στον ακατανόμαστο!
Ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του 16ου δημοτικού σχολείου.
Οι ΜΑΣΚΕΣ της διοίκησης του δήμου πέφτουν ανήμερα ΑΠΟΚΡΙΑΣ στο θέμα το οποίο παραμένει το τελευταίο οχυρό άμυνας για τις πραγματικά αριστερές - εργατικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης.

ΠΟΕ ΟΤΑ ακούει;
Ο αρχισυνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ της πλειοψηφίας το ξέρει;
Και τώρα που το έμαθε - αν δεν το ήξερε τι θα κάνει;;;
Ακολουθέι ολόκληρη η πρόσκληση του ΔΣ της Σ.Επ.Π.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου καλεί τα μέλη σε συνεδρίαση, στην αίθουσα της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου, επί της οδού Παπάγου 7 στο Χαλάνδρι, την Τετάρτη 16η Μαρτίου 2016 και ώρα 19:45 να συζητήσουν και να αποφασίσουν σχετικά με τα εξής θέματα :
 
1.    Ανακοινώσεις Προέδρου.
2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατανομή πιστώσεων μηνός Μαρτίου, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων-συγκροτημάτων.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της σύναψης νέας σύμβασης αναδόχου καθαρισμού σε σύμβαση μίσθωσης έργου για το 16ο Δημοτικό-16ο Νηπιαγωγείο.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση πληρωμής τεσσάρων (4) τιμολογίων με τα οποία πραγματοποιήθηκε η προμήθεια πετρελαίου από την ΟΙΚΟΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου, για την αντικατάσταση των προστατευτικών των μπασκετών του αθλητικού χώρου στο σχολείο.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου, για την εγκατάσταση φωτισμού ασφαλείας και φωτεινών σημάνσεων των εξόδων κινδύνου του σχολείου.
7.Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 11ου Δημοτικού Σχολείου, για την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στον αύλειο χώρο 870 τ.μ.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 7ου – 10ου Δημοτικού Σχολείου, για την αντικατάσταση των προστατευτικών στις μπασκέτες καθώς και στις στήλες του βόλει.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου, για την σύνδεση με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου.
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντικατάσταση του αναπληρωματικού μέλους της Σ.Ε. της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης του κ. Σικαλιά με τον κ. Μητρόπουλο.
11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το νέο μαθηματικό τύπο κατανομής χρημάτων, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων-συγκροτημάτων.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 5ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου, για την επισκευή των δαπέδων στις αίθουσες του Νηπιαγωγείου.


Χαλάνδρι, 11/03/2016
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΖΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου