Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το δημοτικό συμβούλιο λοιπόν που λες αναγνώστη μου για να τα σουμάρουμε λίγο, κλήθηκε να αποφασίσει - όπως  βλέπεις και μόνος σου στην πρόσκληση του δημοτικού συμβούλίου που ανεβάσαμε εδώ (ΘΕΜΑ 15) http://stinplatia.blogspot.gr/2016/03/2005.html και ενέκρινε  ομόφωνα - όπως βλέπεις από τα ηχογραφημένα πρακτικά που ανεβάσαμε εδώ: http://stinplatia.blogspot.gr/2016/03/blog-post_236.html- την σύσταση μιας διαπαραταξιακής επιτροπής για καταστροφή εγγράφων της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Η επιτροπή λοιπόν συνεκλήθη.
 ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ γιατί τώρα αρχίζουμε να ξεμπεδρεύουμε το κουβάρι:
  •  Η επιτροπή αυτή λοιπόν συνεκλήθη με την 45/2005 απόφαση του ΔΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ. (Ρε πού να είναι άραγε αυτή η 45/2005; Πρέπει να την βρούμε αύριο, μεθαύριο για να δούμε τι λέει. Λες να την έχει ο ακατανόμαστος στο αρχείο του;).
  • Το πρακτικό λέει όμως "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ". Το βλέπεις; Μα στο συμβούλιο αποφασίσαμε για "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" όπως μπορείς να δεις στα ηχογραφημένα πρακτικά. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ; Δηλαδή εγώ που άλλο ψήφισα και άλλο έγινε, δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της απόφασής που ψήφισα; (Αμάν αγαπητέ και σεβαστέ μου Νίκο Κεχαγιόγλου. Τι υπέγραψες και εσύ ρε γαμώτο με αυτή την αντίληψη που λέει "εγώ υπογράφω ότι μου δίνουν", γμω την τρέλα μου....)
  • Στο πρακτικό γίνεται αναφορά για καταστροφή των αρχείων σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΠΔ 480/95 (πρέπει να το βρούμε και αυτό λοιπόν να δούμε τι λέει) και ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (πρέπει να δούμε και τι είπαν λοιπόν τα ΓΑΚ και θα έχουμε μια καθαρή εικόνα της υπόθεσης). Αν και ό,τι και να είπαν Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ!
Αυτά λοιπόν (απόφαση 45/2005, ΠΔ 480/95 και άδεια από ΓΑΚ) τα ..... ψάχνουμε και θα στα δείξουμε.

Μέχρι τότε δες όμως το HIGHLIGHT της ημέρας: 
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!!

Γιατί άραγε;

Γιατί ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και δεν υπέγραψε; Αυτό δεν είναι καλό. Είναι;
Στο πρακτικό ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει διατυπώσει αντιρρήσεις ή να μειοψηφεί,.
Θα το έγραφε το πρακτικό αν είχαν διατυπωθεί ενστάσεις.
Γιατί δεν υπέγραψε λοιπόν ο Στάθης; Τι ήξερε που δεν ξέρανε οι άλλοι; (Αχ βρε κυρ Νίκο)
Και οι υπηρεσιακοί της επιτροπής - Ελένη Παπαδοπούλου (αδελφή υποψηφίου της παράταξης Γυφτόπουλου τότε) και η Ελένη Κούκα ( Αν. Γραμματέας της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου  εκείνη την  εποχή) δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους που είναι ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ να είναι σωστά υπογεγραμμένο ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ; (Αχ βρε καλέ μου κυρ Νίκο, για σένα τόσα χρόνια κάνω τον μαλάκα που υπέγραψες στο θέμα.  Kαι μου έκαναν και μήνυση από πάνω τα θρασίμια).

ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ, λοιπόν ανααγνώστη μου σαν ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ (μισού) ΠΑΣΟΚ - τότε - και προστάτεψαν τον πρίγκηπα Ανδρεόπουλο από το να υπογράψει το πρακτικό;;;;
(Το άλλο μισό - εμείς της (οριακής) μειοψηφίας - το έδιωχναν σταδιακά και συστηματικά γιατί ήταν ενοχλητικό και ρώταγε).
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_2yLK8EKXa-sgaM8eYmzx8xppfZ5QzWT8gH6TUDG-U8f7pFXPhay-V9t764DDwXYTFDl0G2LrAQ-Dh0QtbFETJcJLLwSSvKeCCJTcTgAMUsFg0098oSvvfFpESq_FJbhY2sIET5EwfOc/s1600/%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BA%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF1.jpg

 
Α.Ν.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου