Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΞΕΡΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΥΠΝΑΔΑ" ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πατσαβούρα από το Πάπιγκο

Απευθύνθηκα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής - στην Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τo θέμα που μας απασχολεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ μετά το έγγραφο ΚΟΥΚΑ.

ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, άσχετα αν γουστάρει ή όχι η κάθε ..... Κούκα και η κάθε "επαγγελματίας" δημοσιογράφος.

"Θέλω να μου πείτε την άποψή σας ως επιβλέπων τον δήμο φορέας, σχετικά με το αν είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ από κάθε πολίτη που μπορεί να εμπλέκεται, μια εισήγησητης υπηρεσίας προς ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αν κάθε πολίτης που ενδέχεται να εμπλέκεται σε θέμα που πρόκειται να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο έχει δικαίωμα πρόσβασης στον φάκελο των θεμάτων, με δεδομένο ότι σε κάθε θέμα μπορεί να θέλει να παρέμβει (υποστηρικτά ή ενιστάμενος) ο ίδιος ή δικηγόρος του, αν θεωρεί ότι τον επηρεάζει, θίγει διακαιώματα ή συμφέροντά του ή πιστεύει ότι έχει αδικηθεί" ρώτησα τον ευγενέστατο υπάλληλο (το όνομά του στην διάθεση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ)."

"Ε ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Δεν μπορεί ο δημότης να παρέμβει σε δημοτικό συμβούλιο αν θίγεται; Και πώς θα ενημερωθεί αν δεν έχει πρόσβαση στην εισήγηση;" μου απάντησε.

"Μια εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο, σε ανοικτή, δημόσια και ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ σε βίντεο ή μαγνητόφωνο συνεδρίαση εξυπακούεται ή όχι ότι ξεκινάει με την ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ που έχει δοθεί στους δημοτικούς συμβούλους ΝΑΙ ή ΟΧΙ" επέμεινα.

"Ε είναι προφανές", μου απάντησε.


Όχι για τον δήμο Χαλανδρίου κύριε .....
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!


Και πάντως σίγουρα ΟΧΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ η ΚΟΥΚΑ και προΐσταται πολιτικά η "επαγγελματίας δημοσιογράφος" που πιστεύει στην .... λογοκρισία!

Πάντα να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό διεκδικούσε και διεκδικεί βέβαια η συγκεκριμένη διευθύντρια.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου