Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΜόλις γύρισα από το  3ο ΓΕΛ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του οποίου συνεχίζεται η εκδήλωση "ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ", για την πρωτοβουλία που πήρε η διοίκηση του δήμου για τους πρόσφυγες.
Την εκδήλωση που διοργανώνει - λέει - ο δήμος.

Στην εκδήλωση καλέστηκα ως δημοτικός σύμβουλος από τον δήμο  αλλά και ως γονιός μαθητή του 3ου ΓΕΛ από τον διευθυντή του σχολείου.

¨Εφτασα στον χώρο συνοδευόμενος από την σύζυγό μου.

Κάτσαμε όρθιοι, στο πίσω μέρος της αίθουσας.
Δεν είμαι κανένα ψώνιο και το ξέρετε.
Αλλά σε μια τέτοια εκδήλωση η παρουσία της αντιπολίτευση έχει πολιτική σημασία πέρα από τα πρόσωπα, ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε, ακούσαμε την ομιλία του δημάρχου Σίμου Ρούσσου και την πρώτη μαθήτρια που συμμετείχε. Παραμείναμε όρθιοι και χωρίς βέβαια να ανακοινωθεί η παρουσία μου.

H παρουσία μέλους του δημοτικού συμβουλίου από την αντιπολίτευση δεν απασχόλησε κανέναν εκ των διοργανωτών για να την ανακοινώσει ή να φροντίσει να κάτσει μαζί με τα μέλη του δήμου από την πλευρά της πλειοψηφίας.

Μην αποδεχόμενος άλλο το πολτικό μήνυμα που εξέπεμπε η στάση των διοργανωτών χαιρέτησα τον διευθυντή του 3ου Λυκείου που είχε διαθέσει την αίθουσα  και αποχώρησα.

"Δεν είναι δική μου ευθύνη το τελετουργικό" μου είπε. "Είναι της κας Γαλάνη. εκείνη όφειλε ...."

"Είναι δική σου όμως ευθύνη  να μην γίνεται τα σχολείο χώρος μονοπαραταξιακής προπαγάνδας κε Διευθύντά" του είπα διαμαρτυρόμενος. "Και αυτό επιτυγχάνεται αν γίνεται σεβαστή και η αντιπολίτευση σε τέτοιες εκδηλώσεις".

Από την αντιπολίτευση ΒΕΒΑΙΩΣ δεν ήταν κανείς άλλος στην εκδήλωση.
Είτε για το περιεχόμενό της είτε γιατί ξέρουνε ότι η Πρόεδρος του Προέδρου που διοργανώνει τις εκδηλώσεις αλλά βέβαια και Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που έχει την τελική πολιτική ευθύνη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν θέλουν την αντιπολίτευση στις εκδηλώσεις και την διώχνουν με τον τρόπο τους.

Αυτά γιατί κάποιοι έχουν το θράσος  στο δημοτικό συμβούλιο να εγκαλούν τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι δεν συμμετέχουμε στις εκδήλωσες που οργανώνει ο δήμος ... ΣΕΡΓΙΟ ΓΚΑΓΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου