Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Γ.Γ: ΜΑΡΔΑΚΙΕΣ

Αλήθεια, έχουμε τόσο πολύ «επενδυτικά και αναπτυξιακά» capital controls που οι μονταζιέρες της αντιπολίτευσης δεν μας αφήνουν να εκτιμήσουμε πόσο πολύ συμβάλουν στην ανοδική πορεία της χώρας;

Είναι τα capital controls ηλίθιε, θα απαντούσε η κοινή λογική, που δεν αφήνουν τις εταιρίες να προσφεύγουν στην αγορά για κεφάλαια κίνησης.

Είναι τα capital controls γελωτοποιέ της κυβέρνησης που επέβαλλε η κολοκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που δεν μου επιτρέπουν να διαχειριστώ όπως γουστάρω τα νόμιμα και φορολογημένα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα.

Είναι το Νταβός το καλοκαιρινό πανίβλακα, που θα μας φέρει επενδύσεις στη χώρα;

Είναι οι Σύριοι «οικονομοκλάστη» που κάνουν ουρά στην Τράπεζα της Ελλάδος που φέρνουν «λίρες Συρίας» για να επενδύσουν, αρμόδιε για την προσέλκυση επενδύσεων.

Αλήθεια, τι σε έκανε βρε Άγγελε να βάλεις τέτοιες μαρδακίες φάτσα κάρτα στο blog?

Ακόμα και τη φωτογραφία της Αυγής να έβαζες, σοβαρότερη θα ήταν.

Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά να, δεν περίμενα τέτοια περίεργα γούστα.Αλλά και δικαίωμά μου, όταν προκαλούμαι από άσχετους κυβερνώντες, να βγαίνω από τα ρούχα μου και να γράφω και να σε κριτικάρω εν θερμώ.

ΓΓ
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ρε Γιώργο, έτσι να χαρείς δηλαδή, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μπας και καταλάβεις τι προπάθησα να αναδείξω ....
Τέτοια τύφλωση δηλαδή .... τι να πω ....  
Α.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *