Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝΗ φωτογραφία τραβήχτηκε από την πρόσφατα ανακατασκευασμένη παιδική χαρά της οδού Ποταμού Καλαμά στην περιοχή του Συνοικισμού. Η τσουλήθρα που φαίνεται δεν έχει καταστραφεί επειδή κάποιος υπέρβαρος προκάλεσε την αστοχία του υλικού. Έχει γίνει γιατί χτυπήθηκε με βαριοπούλα, η άλλο αντίστοιχο βαρύ και αιχμηρό αντικείμενο.

Επίσης χθες το βράδυ παραβιάστηκε η περίφραξη του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «Παπαγιαννόπουλος» στην οδό Αποστολοπούλου και πετάχτηκαν πέτρες, σωλήνες και μπουκάλια στην κολυμβητική δεξαμενή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Πριν από λίγο καιρό ίχνη πριονιού υπήρχαν σε όργανο παιχνιδιού στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας. Αντίστοιχης λογικής ήταν και η παρέμβαση κάποιων που μάλλον Σάββατο βράδυ ξήλωσαν για τον χαλκό όλο το εξωτερικό δίκτυο της θέρμανσης του 7ου και 10ου δημοτικού σχολείου στο Κάτω Χαλάνδρι.

Η Τεχνική Υπηρεσία θα προσπαθήσει το συντομότερο να αποκαταστήσει της ζημιές και να εξασφαλίσει την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του δήμου.

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΛΕΞΗ! Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΙ "ΒΑΝΔΑΛΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *