Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΠΟΙΗΣΗΣ - ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ



Επειδή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο νόμος που επέβαλε ο Δραγασάκης για δημοσιοποίηση των εξόδων προβολής των τραπεζών είναι καλό πράγμα.

Η διαφάνεια είναι καλό πράγμα αν και όσοι δίνουν"όρκους εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας" διαφωνούν.

Αυτά τα λεφτά είναι ουσιαστικά το μέσο αναπαραγωγής της διαπλοκής.

Και αφού η μοναδική ελευθερία που είναι απόλυτη στην εποχή μας, η ελευθερία στην διακίνηση κεφαλαίων, η ελευθερία της αγοράς δεν μπορεί να παραβιαστεί - μόνο όλες οι άλλες ελευθερίες είναι στην γκιλοτίνα - δεν επιτρέπει να πέσει απαγόρευση ή περιορισμός στο πώς χρησιμοποιούν οι τράπεζες τα λεφτά τους (ο τρόπος του λέγειν "λεφτά τους") αφού σου λέει είναι "ιδιωτικές επιχειρήσεις" (με κρατικό χρήμα όμως) τουλάχιστον να βλέπει ο μπαμπουίνος ιθαγενής πώς παίζεται το παιχνίδι είναι σημαντικό. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ δηλαδή και αντιδράσει (λέμε τώρα).

Με αυτή την έννοια όπως η ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Ραγκούση ήταν επαναστατική έτσι και η παρέμβαση αυτή του Δραγασάκη πρέπει να προστατευτεί από τους πολίτες.
 Διότι είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα την πέσουν σε αυτόν τον νόμο οι πάντες.
 

Τις λίστες με τους "εκλεκτούς επιδοτούμενους" του συστήματος που παίρνουν το χρήμα θα τις βρείτε σε άλλα site:

Να εδώ έχει τις περισσότερες  http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/hggiken-h-wra-ths-diafhmistikhs-diafaneias-eurobank-kai-alpha-bank-anoiksan-ta-xartia-toys.4040068.html

Και εδώ έχει την Πειραιώς που λείπει από το news.gr:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/105373/se-poious-moirase-i-trapeza-peiraios-diafimisi-ypsous-19-3-ekat-evro

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 2015 οι τράπεζες για να προβάλουν τα προγράμματα κατασχέσεων έδωσαν 52 εκατομμύρια ευρώπουλα ως εξής:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 24 μύρια  (εκατομύρια όχι δεκαχίλιαρα. γιατί έχουμε και τον ΓΓ που μας κάνει τον Μπαμπινιώτη.)
ΕUROBANK: 12 μύρια
ALPHA BANK: 11 μύρια
ΕΘΝΙΚΗ: 2,7 μύρια (ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ)
ΑΤΤΙΚΗΣ: 2 μύρια (ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ)

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑ!

Βέεεεβαια!

Οι τράπεζες στηρίζουν την καργαριστερά ,τους καλούς αναρχικούς και τους συνεργάτες τους .....

Η Eurobank λέει έδωσε 500 (ολόκληρα) ευρώ στο Κοινωνικό Ιατρείο του Χαλανδρίου. 

ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της αναρχίας και της "εχεμύθειας" που είναι υπεύθυνη για το Κοινωνικό Ιατρείο ΤΑ ΠΗΡΕ αυτά τα λεφτά από την Eurobank.
(Δεν υπάρχουν οι τύποι τελικά .....)

Στην λίστα της Alpha είδαμε:

300 ευρώ πήρε το 3ο ΓΕΛ (ε ρε κάτι συμπτώσεις ....) και
600 ευρώ πήρε ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ του Ν. Πανταζή (θα έλειπε;)

Αν εσύ πιστεύεις ότι αξίζει να ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ  απέναντι στην συνείδηση των συνδημοτών μας οι τράπεζες που θα σε αφήσουν άστεγο, στον "αριστερό" δήμο Χαλανδρίου και μάλιστα "για ένα καφάσι μπύρες",  για 1400 ευρώ τον χρόνο, τότε πες μας εμάς στραβούς και κακορίζικους γκρινιάρηδες και πες μπράβο σε όσους "αριστερούς" (και σια) πήγαν και πήραν αυτές τις χορηγίες - ψίχουλα αναλαμβάνοντας βέβαια την υποχρέωση να μην πειράζουν τον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου σε αυτές, που ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ συνεχώς με χρήματα από την υπερφορολόγηση που σου επιβάλλουν.

Ουουουουου ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου