Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

3 στοχευμένες διανομές στο Βόρειο Τομέα σε 3.577 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε η Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα την πρώτη φάση υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές συμπράξεις.

Συνολικά 3.577 ωφελούμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, η υλοποίηση του οποίου  ξεκίνησε το Μάρτιο και περιελάβαμβανε τρεις διανομές στους δικαιούχους έξι δήμων και δύο Ιερών Μητροπόλεων από την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα (Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας και η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού).

1.781 οικογένειες παρέλαβαν πλήθος προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής, τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και βρεφικών ειδών (επισυνάπτεται αναλυτικός πίνακας). Ενδεικτικά, οι δικαιούχοι παρέλαβαν:
-  31. 628 κιλά πορτοκάλια
- 15.768 πακέτα μακαρόνια
- 7.210 μπουκάλια ελαιόλαδου
- 6.081 τεμάχια νωπού κοτόπουλου
- 10.222 κιλά μήλα
Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό της Π.Ε Βορείου Τομέα και των συνεργαζόμενων εταίρων, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για τη φετινή χρονιά μέχρι και το Δεκέμβριο του 2016, ενώ οι δικαιούχοι του προγράμματος θα λάβουν και συνοδευτικές υπηρεσίες, στη βάση των αναγκών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου