Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




Σε μια συνεδρίαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ συγκαλεί αύριο - με πρόσκληση που έφτασε στους δημοτικούς συμβούλους μόλις σήμερα ο ΡΟΥΣΣΟΣ.

Τι θέματα έχει; 
Τον καθορισμό των θέσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών και την διαχείριση ΣΟΒΑΡΗΣ διαφοράς του δήμου με τα CAREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ΓΙΔΙΑ καλούνται την μια μέρα για την επόμενη.

Πιστεύουν εκεί στον δήμο ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι επαγγελματίες, τους έχει διαθέσει ο δήμος αυτοκίνητο για να σουλατσάρουν τα βράδια και πρέπει να είναι STAND BY, να μην κανονίζουν τίποτε για την ζωή τους ΑΚΟΜΑ και για την επόμενη μέρα μήπως θυμηθεί ο ΡΟύσσος και η Πρόεδρος του Προέδρου να καλέσουν έκτακτο συμβούλιο.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - δηλαδή οι τρεις παρατάξεις που είναι αντιπολίτευση ο Θωμάς, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Νταβίας, οι άλλες δεν μετράνε - για να κάνουν συνεδριάσεις μόνο με την πλειοψηφία.

Για να δικαιολογήσουν το έκτακτο της σύγκλισης επικαλούνται τις προθεσμίες για τις θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ που είναι γνωστό και πάγιο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή (και άργησαν) και τίποτα το έκτακτο δεν έχει.

Παράλληλα όμως "χώνουν" και μια υπόθεση που είναι από ό,τι λένε οι ίδιοι (δεν την έχουμε εξετάσει ακόμα) πολύ σοβαρή, με διεκδίκηση μεγάλης αποζημίωσης από τον Μαρινόπουλο από τον δήμο.

Αντιγράφουμε από την εισήγηση της διοίκησης προς το δημοτικό συμβούλιο:


"  ..... για την επίλυση του ανωτέρω ζητήματος απαιτούνται εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και εμπειρία για τη διαχείρισή της. Πρόκειται για υπόθεση μέγιστης σημασίας για το Δήμο λόγω διακύβευσης των οικονομικών συμφερόντων του Δήμου, καθόσον σε περίπτωση ακύρωσης της προσβαλλόμενης απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου δύναται η προσφεύγουσα εταιρεία να αξιώσει σημαντική αποζημίωση λόγω μείωσης της φήμης και πελατείας της."

ΚΑΙ  ΒΑΖΟΥΝ τέτοιο θέμα, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !!!

Χωρίς να προλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερωθούν σε βάθος και βέβαια να λείπουν όσοι έχουν κανονίσει άλλες δουλειές εκείνοι της ώρα.
Ορίστηκε λέει η δικάσιμος!
Η δικάσιμος ορίζεται μήνες πριν!

Αύριο θα μάθουμε τι είναι η υπόθεση. 
Πάντως πριν μερικούς μήνες ο δήμος έπαιρνε δωρεά λεωφορεία από την Μαρινόπουλος. Τώρα αυτή ζητάει "μεγάλη αποημίωση";

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΔΩ;

ΡΟΥΣΣΟΣ - ΜΠΑΝΑΝΙΑ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:



1. Λήψη απόφασης για τον Καθορισμό Δυναμικότητας των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής (Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου Χαλανδρίου, στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2016-2017».

2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016–2017».

3. Έγκριση αμοιβής του δικηγόρου Αθηνών, κ. Δημητράκη Ιωάννη, Πλατεία Ομονοίας 12, με Α.Μ.Δ.Σ.Α. 31361, για την εκπροσώπηση του Δήμου Χαλανδρίου κατά την εκδίκαση της προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (παρ. 3 του άρθρου 281 του Ν.3463/06).

Η έκτακτη Συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη λόγω των προθεσμιών που θέτει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την υποβολή αίτησης συμμετοχής εκ μέρους του Δήμου, ένταξης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016–2017». Για τον ανωτέρω λόγο εισάγονται προς συζήτηση της έκτακτης συνεδρίασης το 1ο και 2ο θέμα.

Το 3ο θέμα που αφορά αμοιβή δικηγόρου κρίνεται επείγον λόγω ορισμού της δικασίμου την 6η Ιουλίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου