Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Ο ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ

Πέρυσι λοιπόν αναγνώστη, το 2015, η υπηρεσιακή κυβέρνηση, σε συνενόηση με τον Σουλτάνο Συμεών, έβγαλε έναν φετφά και μετέτρεψε τον ΧΕΥ 9 της Αττικής οδού από ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ σε οικόπεδο με χρήση γης διαχείρισης αποβλήτων και σ.δ.

Έτσι νταβατζιλίκι. Το δημοτικό συμβούλιο δεν ήξερε τίποτα.

Ο Ντουντούκας του Χαλανδρίου  δεν είναι πια εδώ να αρχίσει να φωνάζει ότι η πόλη πρέπει να αντισταθεί στο καπέλωμα μιας χρήσης χωρίς να ερωτηθούν οι κάτοικοι.

Πέρασε λοιπόν αυτή η ένταξη στο σχέδιο πόλης (ουσιαστικά αυτό είναι) ενός οικοπέδου στον δήμο Χαλανδρίου, με χρήση που δεν προβλέπεται καν στο ΓΠΣ της πόλης (ποιο ΓΠΣ θα μου πεις, εδώ δεν έχουμε ΣΥΝΤΑΓΜΑ) και χωρίς να ερωτηθεί το δημοτικό συμβούλιο. ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ.

Εδώ υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο κενό και θα κάνουμε μια παρένθεση: Πώς πέρασε ο ΧΕΥ 9 στο ΤΑΙΠΕΔ;  Είναι μεγάλη κουβέντα και ένα ολόκληρο κεφάλαιο έρευνας μόνο του. 

Ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός, με τον οποίο μίλησε ο ακατανόμαστος, δεν έχει ιδέα. Το μόνο που του είπε είναι ότι αυτό έγινε επί Ζαφειρόπουλου – ΑΝ ΕΓΙΝΕ.

Άραγε είναι έτσι; Αν θέλει ο Γρηγόρης  ας ενημερώσει την ΠΛΑΤΕΙΑ. ΚΛΕΙΝΕΙ για τώρα η παρένθεση.

Ο δήμος Χαλανδρίου έχει ουσιαστικά – ΕΠΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΥΜΕΩΝ – αποδεχτεί να γίνονται παρεμβάσεις και να δημιουργούνται πολεοδομικά  τετελεσμένα σε αυτόν από την κεντρική διοίκηση. Ο δήμος Χαλανδρίου αποδέχτηκε να καταληθεί η αρμοδιότητά του για τα πολεοδομικά θέματα και να του καπελώνουν τις επιλογές της κυβέρνησης.

Με τι ηθικό εκτόμισμα μπορεί πλέον να αντισταθεί αυτός ο δήμος, με αυτή την διοίκησης σε όποια άλλη πολεοδομική αυθαιρεσία της κεντρικής διοίκησης σε βάρος του;

Και πώς θα μιλήσει η αριστερά (όπως έρχεσαι) αν όταν κυβέρνηση θα είναι οι κανονικοί (όχι οι undercover) νεοφιλελεδες και θα καπελώνουν τις επιλογές τους;
Το θέμα είναι σοβαρότερο από ότι φαίνεται ενόψει αναθεώρησης ΓΠΣ και ενταξιακών διαδικασιών του Πεύκο Πολίτη.


ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ να καπελώνεται ο δήμος τις επιλογές της κεντρικής διοίκησης χωρίς συζήτηση. Και αυτό τον ασκό τον άνοιξε ποιος – αν υπάρχει Θεός;
Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ!!!!


Όμως μετά έγινε κάτι ακόμα σοβαρότερο, θεσμικά απαράδεκτο, νομικά ελέγξιμο και σίγουρα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΕΡΟ από τον σουλτάνο Συμεών.
 
Πήγε μόνος του, χωρίς να συζητήσει με κανένα ΘΕΣΜΙΚΑ, στο δημοτικό συμβούλιο, στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην Επιτροπή διαβούλευσης κλπ (μην συζητάμε για συνελεύσεις και αμεσοδημοκρατικά, αυτά είναι για τα βιβλία που γράφουν για να  εμπορεύονται τις ιδέες που καταξεφτιλίζουν ως διοίκηση στον δήμο) και ζήτησε από την ΕΤΑΔ – την διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στο ΔΣ – να μισθώσει ο δήμος την δημόσια γη.

Η ΕΤΑΔ και το ΤΑΙΠΕΔ πιάστηκαν από τον βοναπαρτισμό του Σουλτάνου και δεν άφησαν την ευκαιρία – για τα συμφέροντά τους – να πάει χαμένη.
Διαπραγματεύτηκαν – και καλά – μαζί του την μίσθωση του ακινήτου, το έπαιξαν δύσκολοι και τελικά αντί να του το μισθώσουν για 20-30 χρόνια, του έκαναν την χάρη – του μεγάλου Τιμονιέρη – να αποδεχτούν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΣΘΩΣΗ για να έχει – λέει τον χρόνο – να τους πείσει με μελέτες και επιχειησιακό σχέδιο.

Δηλαδή του έβαλαν το τυρί στην φάκα για να αναγκαστεί ο δήμος να επιχειρηματολογίσει μόνος του ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ στον χώρο ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ .
Και με δεδομένο ότι ΤΟ ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί ΣΔΙΤ μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ δεν καταλαβαίνει τι θα γίνει.

Μιλάμε για ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗ με σύμπλεγμα ΣΩΤΗΡΑ!
ΑΝΟΗΤΟ! Όπως είναι ΟΛΟΙ οι αυτοαναγορευόμενοι ΣΩΤΡΗΡΕΣ.


Με την αποδοχή χωρίς καμία διαμαρτυρία ή αντίρρηση από την πλευρά του δήμου της ένταξης του ΟΤ στο σχέδιο με βαριές χρήσεις αρχικά αλλά και την υπογραφή του στο αίτημα μίσθωσης από το ΤΑΙΠΕΔ  ο Σουλτάνος Συμεών είχε δημιουργήσει ΗΔΗ τετελεσμένα για τον δήμο.
ΒΑΡΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Μα θα πεις: Εσείς είστε εναντίον των ΣΔΙΤ ; ΟΧΙ! 
Αλλά όπου χρειάζεται για να ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, όχι να του αφαιρέσουν. Διότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,στο Χαλάνδρι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΔΙΤ, όπως θα πούμε παρακάτω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Υπήρχε ακόμα όμως μια μικρή τρύπα για να ολοκληρωθεί το ΚΟΛΠΟ ΤΑΙΠΕΔ - ΣΥΜΕΩΝ.

Οι κερατάδες! Που τα έμαθαν όλα τελευταίοι όπως πάντα.
Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. 

Δεν υπήρχε ούτε μία απόφαση που έστω και τραβηγμένα από τα μαλλιά να μπορούσε να θεωρηθεί ότι αποδεικνύει ή υποκρύπτει την συναίνεση ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ.
Ο υποψήφιος επενδυτής δεν ήταν 100% εξασφαλισμένος!
  Ό,τι έχει γίνει μέχρι τότε – ΦΕΚ ένταξης και απόφαση ΔΣ ΕΤΑΔ για μίσθωση του ακινήτου στον δήμο – είναι ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ αν παρθεί ΜΙΑ ανάποδη απόφαση του ΔΣ που δεν θα επικυρώσει τις παρασκηνιακές κινήσεις του Σουλτάνου.

Μέχρι που τελικά ο Σουλτάνος φέρνει τώρα το θέμα της αποδοχής της μίσθωσης στο ΔΣ και τα γίδια την ψηφίζουν!

«Έλα ρε συ, κάτι θα έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση ο Ρούσσος και δεν μπορεί να το ανακοινώσει» είπε στον ακατανόμαστο ο πρ. δήμαρχος Κώστας Παττακός.
Οπότε ο άλλος έπεσε κάτω από τα γέλια. «ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ρε Κώστα. Το ΤΑΙΠΕΔ ακούει την κυβέρνηση;»
-          «Τα έχει καλά ρε συ με τους υπουργούς ο Ρούσσος» είπε ο πρώην Δήμαρχος στην προσπάθειά του να "ηρεμήσει" τον Νταβία.
Έ! Γι’  αυτό είμαστε ΜΠΑΝΑΝΙΑ" συνέχισε ο ακατανόμαστος. "Διότι όλα τα θέματα το 2016 αντιμετωπίζονται ως προσωπικές υποθέσεις μεταξύ κολλητών". 

 "Και δεν μου λες ρε δήμαρχε: ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και βγει ο Κυριάκος και θέλει να «την χαλάσει» στον Ρούσσο για να βγει δημαρχάρας ο δικός του τι θα γίνει;" ρωτάει ο ακατανόμαστος τον πρώην δήμαρχο.

ΠΑΥΣΙΣ!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Ο ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΤΟΥ 2016!

Δεν άντεξε την πίεση Νταβία ο πρώην Δήμαρχος που ήθελε να στηρίξει τον Σουλτάνο, λόγω "συναδελφικής αλληλεγγύης - Δήμαρχος στον Δήμαρχο και γυρίζει:
"ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ" 

"ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ"  του είπε ο ακατανόμαστος.
Και βέβαια το σκοινί θα το είχε φέρει ο Ρούσσος και το σαπούνι ο Καλομοίρης.

Όμως σου έχω και άλλα νέα.

Ο Κουράσης έχει ανοίξει και γι’ αυτό το αίσχος τον δρόμο.

Διότι ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ – μάλλον μαζί με τον Μύρωνα ως αντιδημαρχάρα - έχει καταθέσει ακριβώς το ΙΔΙΟ αίτημα – και εκείνος μόνος του – στην προηγούμενη κυβέρνηση – την δική του αλλά δεν πρόκανε ή εκείνοι δεν αποδέχτηκαν να λειτουργήσουν τόσο παρασκηνιακά και αρνήθηκαν.

Ο Σουλτάνος Συμεών το γνωρίζει προφανώς αυτό και έτσι τους σέρνει από την μύτη.

Να καταλάβεις ο Μύρωνας είχε να πάει στο δημοτικό συμβούλιο δυο τρεις μήνες και ήρθε ειδικά γι’ αυτό. Για να πει στα γίδια τι τράβηξε ως αντιδήμαρχος να τον λυπηθούν και να ψηφίσουν.

Έχουμε λοιπόν – για να κάνουμε ταμείο: Κουράσης, Παττακός , Λαδόπουλος και Ρούσσος  έχουν στηρίξει σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις – σύμφωνα με την έρευνά μας – την πολιτική του Σουλτάνου.  


ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Μα να μπερδευτεί ο δήμος και να κάνει τον λαγό στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση των ακινήτων. 

Και τι θα έπρεπε να κάνει ρε ΕΠΙΠΟΛΑΙΕ;
  • 1. Να  πάει ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΔΗΜΟΣ  - με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στο ΥΠΕΚΑ και  να απαιτήσει ένα ΦΕΚ, ίδιο με αυτό για τον ΧΕΥ 9 για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟ στο νεκροταφείο. ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ όπως έγινε με τον ΧΕΥ 9 το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟ θα μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να φιλοξενήσει έναν σύγχρονο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
  • Να πάρει το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να το μεταφέρει στο ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!
  • 2. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΟΥΣ ΧΕΥ, με προτεραιότητα ΣΤΟΝ ΧΕΥ 8 (αν μπορεί και τους δύο, βέβαια εμείς δεν θα πούμε ΟΧΙ αλλά δεν είμαστε μαξιμαλιστές).
Και δίνουμε προτεραιότητα στον ΧΕΥ 8 γιατί εννοποιεί το αθλητικό κέντρο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ με το ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ για ένα μεγάλο ΕΝΙΑΙΟ χώρο νεολαίας, άθλησης και πολιτισμού.

Για αυτή την διεκδίκηση του ΧΕΥ 8 εμείς θα συζητούσαμε και για ΣΔΙΤ διαχείρισης – πχ ενός κυλικείου. Διότι αυτό είναι άλλο πράγμα και εμείς ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ με την μικτή οικονομία, δεν είμασταν με την ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. Αλλά όχι για όλα!
  • Να χρησιμοποιήσει 5 -6 εκ. από τα 17 εκ. που έχει στην τράπεζα να κάνει εκεί ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μια ΔΗΜΟΣΙΑ, 100% δική του ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, στον δικό του χώρο για να μην έχει κανέναν τσολιά στα φρύδια του. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ που είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και στρατηγικής σημασίας θέμα. ΤΕΛΟΣ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
ΣΕ ΕΝΑ – ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, μειώνει τα δημοτικά τελή κατά 30% τουλάχιστον και δίνει το παράδειγμα της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.

ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!
Και τα λεφτά που  μαζεύτηκαν στην τράπεζα από την ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ υπερφορολόγησή σου ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ δεν είναι για να γίνουν επενδύσεις για εσένα.

Τα έχουν τάξει στοςυ δανειστές για να πάρουν χρίσματα.

Γι’ αυτό αντί  να υλοποιήσουν την ΠΡΟΦΑΝΗ λύση, ανακατεύουν την κόλαση με όλα τα οικόπεδα του ΤΑΙΠΕΔ και κάνουν τον δήμο ΜΟΧΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ αντί των δημοτών.

Πρέπει να καταλάβεις ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ ότι είσαι Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που ο δήμος του – υπό την ηγεσία των Αεικίνητου και Συμεών – σε υπερφορολογούσε για να μαζεύει λεφτά στην τράπεζα, την ώρα που βέβαια η κεντρική διοίκηση σε υπερφορολογεί και αυτή, όπως όλους τους Έλληνες.

Που όμως τους υπόλοιπους ¨Ελληνες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΣ – πλην δύο, τριών ακόμα περιπτώσεων – για να κάνουν καταθέσεις.

Τους γυρίζουν τα λεφτά τους σε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.¨Έχουν ακόμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (που δεν έχες), έχουν παιδικούς σταθμούς για πο 100% των αναγκών τους, έχουν κατασκηνώσεις, έχουν αθλητισμό χωρίς να πληρώνουν κατοστάρικα  κλπ

ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ! Τα μαζεύουν στην ALPHA BANK για να τα δώσουν στους δανειστές. Και σου λένε να τους πηγαίνεις και φακές στις συναυλίες για να κάνουν πολιτική (3η φορολόγηση, σε είδος, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ).

Και τώρα αντί να τα επενδύσουν για σένα αναζητούν τον τρόπο που θα τα δώσουν στους δανειστές.

Και τον βρήκαν: ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ.

Και αν βρεθεί άλλος επενδυτής για τους ΧΕΥ, δεν πειράζει. 
Θα τον προτιμήσουν και για να πάρουν τα λεφτά  θα αγοράσουν την πλατεία Χαλανδρίου, την πλατεία ΦΛΥΑΣ ε κάποια δημόσια γη θα αγοράσει ο δήμος για να υπάρχει το άλλοθι να δώσουν τα λεφτά σου στους δανειστές.
 Ή εν ανάγκη τον αέρα που αναπνέεις.

ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ!!!! 

ΑΦΕΡΙΜ ΣΟΥΛΤΑΝΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις