Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;;;;

ΘΗΒΑΙΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Ο κόσμος τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη έλεγε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ "δεν μας νοιάζει αν κόψετε ένα πενηντάρικο από τη σύνταξη και το μισθό, μας νοιάζει να σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε μέσα από την τηλεόραση» (στο 17′:26'' το συγκεκριμένο απόσπασμα). Τα ιδιωτικά κανάλια που ζούνε με θαλασσοδάνεια, χωρίς άδειες και μπαταξίδικα, θα σταματήσουν να ζουν με κρατικά χρήματα, συμπλήρωσε ο βουλευτής.


ΣΧΟΛΙΟ:
ΟΧΙ κε βολευτά, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ  ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. Εμείς είμαστε δημοκράτες, αντέχουμε και την αντίθετη άποψη.


ΝΑΙ! ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ αυτά που έλεγαν οι Ντερμπεντέρηδες  γι΄αυτό και τους γράψαμε στα αποκείνα μας - η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του έρμου λαού -  και δώσαμε 62% στο ΟΧΙ για να λάβουν το μήνυμα όλοι οι μέσα και όξω, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ακόμα και αν είναι στον μνημονιακό γύψο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.


Αν στο είπε κανείς αυτό, όπως το ισχυρίζεσαι, θα ήταν κανένας ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ συνιστωσάκιας, ιδεοληπτικός και βέβαια ΠΛΟΥΣΙΟΣ.

Εμείς, το 32% από το 35% που πήρατε στις εκλογές (το άλλο ήταν του παλαιοΣΥΡΙΖΑ, της ΔΕΑ, και των λοιπών συγγενών που τώρα είναι στην ΛΑΕ) ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
 
Αυτά τα ολίγα γιατί μάλλον εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ στις εκλογές.

Παίζετε με την συνείδησή μας και την υπομονή μας, μην παίζετε και με τα νεύρα μας με τέτοιες δηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *