Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ...ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ....

 

Ανακοίνωση έβγαλε ο Πρόεδρος (της Προέδρου) του Συλλόγου Εργαζομένων και η .... Πα, Πλα .... πώς την λένε την γραμματέα του Συλλόγου - σχετικά με "διάφορα δημοσιεύματα" που αφορούν τις παραιτήσεις τριών μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.

"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου για την αντικατάσταση μελών, διευκρινίζουμε τα εξής για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και παρερμηνείες. Οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. έγιναν για προσωπικούς λόγους και σε διαφορετική χρονική στιγμή μεταξύ τους και ουδόλως σχετίζονται με τη λειτουργία του Δ.Σ.. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι εκτός πραγματικότητας."

Επειδή "δημοσιεύματα για το θέμα κάναμε ΜΟΝΟ εμείς (εκτός από την αναπαραγωγή της ανακοίνωσης του συλλόγου στα μέσα μαζικής αναπαραγωγής - χορηγούς κλπ) η ανακοίνωση αυτή αφορά την ΠΛΑΤΕΙΑ.
Και εμείς ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ούτε επιζητούμε την ... ΣΙΩΠΗ και απαντάμε.

Και αφού αφορά την ΠΛΑΤΕΙΑ θα πρέπει ο Πρόεδρος της Προέδρου και η Γραμματέας του Συλλόγου που - νομίζουν - ότι μας διαψεύδουν, ή περισσότερο ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ότι "δημιουργούμε εντυπώσεις"  ας μας  απαντήσουν σε ένα μόνο απλό ερωτηματάκι:

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ" είναι αυτοί που αφορούν τρία μέλη του ΔΣ που παραιτήθηκαν ΜΑΖΙ και αντικαταστάθηκαν, την ίδια ώρα, στην ίδια συνεδρίαση;
Ομαδικοί προσωπικοί λόγοι; Σε όλους μαζί τους ήρθανε αυτοί οι λόγοι;
Τι "δημιουργία εντυπώσεων";

Και αν θέλαμε ΕΜΕΙΣ να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δηλαδή για να σας κάνουμε να χοροπηδάτε και να τρέχετε - πάλι - να μας κάνετε μηνύσεις για να ζητάτε την φίμωσή μας από την δικαιοσύνη;

Νομίζετε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ τίποτα καλύτερο για να "δημιουργήσουμε εντυπώσεις";;; 

Ακούστε κλικάρχες: Η εποχή που μιλάγατε και παρουσιάζατε το άσπρο μαύρο, και ό,τι λέγατε ήταν θέσφατο για τον δήμο έχει περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

Και όλο και περισσότεροι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ σας πια ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Και όχι μόνο στο Χαλάνδρι.
Και εργάζονται για να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ από την εξάρτηση από την κλίκα σας, η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων του δήμου μας, που σας είχε ΑΝΑΓΚΗ, και να τελειώνει η ΚΛΙΚΑ που έπαιρνε υπηρεσιακούς φακέλους σπίτια τους, έκανε πλαστογραφίες και συγκάλυπτες ποινικές ευθύνες.
Και που τόλμησε να επιχειρήσει να μας  επιβάλλει την ΟΜΕΡΤΑ της για τα του δήμου..

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!
Περίμενε ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ και ξέρει!

Και μην παραστήσετε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τι σας λέμε. Γιατί ΣΥΝΤΟΜΩΣ θα εκτεθείτε.

Αν θέλετε να έχετε δημόσιο λόγο και - πολύ περισσότερο - να διαψεύδετε την ΠΛΑΤΕΙΑ φροντίστε αυτά που λέτε να έχουν - τουλάχιστον - ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και να πείθουν άνθρωπο με μέσο IQ.

Δεν απευθύνεστε ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΥΣ, ούτε σε εξαρτώμενους από τα παιχνίδια σας στο υπηρεσιακό συμβούλιο δημόσιους υπαλλήλους, που σας φοβούνται.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Μας κρίνει ο αναγνώστη μας.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Η επίκληση "προσωπικών λόγων" - χωρίς παραπάνω διευκρινίσεις  ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ απόδειξη  - για κάθε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ άνθρωπο - ότι κάτι άλλο  έκανε τους τρεις να παραιτηθούν ΕΝ ΧΟΡΩ.
Κάτι που δεν επιλέγουν να δημοσιοποιήσουν και μένουν στο τυπικό "προσωπικοί λόγοι".

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΥΓ: Από τα νεύρα σας;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *