Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Οι μη απαντήσεις για την οδική ασφάλεια των κατοίκων Πολυδρόσου (δελτίο τύπου)

 


Αγαπητέ αντιδήμαρχε,

Σεβαστές οι θέσεις που εκφράζετε για τις διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες που δήθεν ακολουθείτε.

Δυστυχώς όμως, ούτε ο δήμαρχος, ούτε εσείς απαντήσατε επί της ουσίας σε κανένα από τα ερωτήματα που σας θέσαμε, κλείνοντας τα μάτια για ένα θέμα που απασχολεί την καθημερινότητά μας, την ασφαλή διαβίωσή μας και προκαλεί την υποβάθμιση της ζωής των πολιτών του Πολυδρόσου και αναρωτιόμαστε που βρίσκεται η δημοκρατικότητα στην μόνιμη αυτή πρακτική της μη απάντησης.

Ακόμη και τώρα, αντί να σας προβληματίσουν  πραγματικά γεγονότα που με εξαιρετική προσοχή και τεκμήρια σας καταθέτουμε, επιδίδεστε σε οργανωμένη διαχείριση των απαντήσεων για προβλήματα που δημιούργησε ένα λάθος έργο !  Ένα έργο που αποφασίστηκε χωρίς  κυκλοφοριακή μελέτη, μελετήθηκε με ανεπάρκεια  και  εκτελέστηκε με πολλές ατέλειες.

Τελικά, ήταν υπερβολή να θεωρήσουμε ότι, με την συνδρομή μας θα προσπαθούσατε να σώσετε ότι άμεσα μπορεί να σωθεί  (π.χ. ΣΗΜΑΝΣΗ).

Ήταν υπερβολή γιατί τους 25 μήνες που ασχολούμαστε επισταμένα με το θέμα, κάνετε την ίδια δουλειά: διαχείριση απαντήσεων ώστε να μην γίνονται αυτά που χρειάζονται και που ενίοτε λέτε ότι θα κάνετε !

Ο σύλλογός μας, δεν διαθέτει παρά μόνο τη μαχητικότητα, την αξιοπιστία του και την λογοδοσία του στους κατοίκους που τον υποστηρίζουν. 

Η σιωπή σας προς απάντησή μας και ο νοών νοείτω.

Με τιμή

Για το ΔΣ

Παναγιώτης Α. Πάντος
Πρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *