Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ.



Ξαναρχίζει το φεστιβάλ της ρεματιάς, επιμένουμε εμείς να μην αναρτούμε τα δελτία τύπου που στέλνει το γραφείο τύπου του δήμου για τις εκδηλώσεις αφού ο δήμος παρεμβαίνει ΧΥΔΑΙΑ στον ανταγωνισμό, στην αγορά και προβάλει ως χορηγό ανταγωνιστικό τοπικό μέσο ενημέρωσης ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ούτε ένα ευρώ στο φεστιβάλ, ενώ όπως παραδέχτηκε ο αντιδήμαρχος άλλοι "χορηγοί επικοινωνίας" αντί να δώσουν πήραν και από πάνω λεφτά, όπως θα δείτε σήμερα με τα μάτια σας και με τον πιο επίσημο τρόπο.

Επειδή εμείς για κάθε θέμα που "σηκώνουμε" θέλουμε να ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ από ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ σήμερα θα αναρτήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των "χορηγών επικοινωνίας" ΄του φεστιβάλ και τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που είπε ο Σέργιος Γκάγκας πριν ο Σουλτάνος του Χαλά Ντερέ Συμεών απειλήσει τον Νταβία που τόλμησε να βάλει το θέμα στο "δημοκρατικό" (πρώην δυστυχώς) όργανο για συζήτηση.

(ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ


Ο αναγνώστης μας που θα αφιερώσει 5 λεπτά να διαβάσει τον διάλογο στο ΔΣ ας βγάλει τα συμπεράσματά του.



ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ εμβόλιμα σε άλλο θέμα ο αντιδήμαρχος γίνεται απόλυτα σαφής! Τους χορηγούς επικοινωνίας ο δήμος τους πληρώνει! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΕΡΓΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ, όταν πιέστηκε:



Κος ΓΚΑΚΑΣ:

Τι σημαίνει αυτό; Μας παρακάλεσαν οι άνθρωποι αν μπορούμε για λόγους δικούς τους να κάνουμε αυτό το πράγμα και είπα ναι. Για αυτό το φέρνω και προ ημερησίας, επειδή έγινε τις προάλλες η συζήτηση.

       Παράλληλα, για να καταλάβουμε τι σημαίνει χορηγός επικοινωνίας. Ο χορηγός επικοινωνίας σημαίνει ή σου δίνει δωρεάν χρόνο που θα τον πλήρωνες ή δωρεάν χώρο που θα τον πλήρωνες .

       Και ενδεικτικά διαβάζω το κείμενο που μας στείλανε, σαν προσφορά ας πούμε, μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά μόνοι σας. Για φιλοξενία ολοσέλιδης καταχώρησης σε φύλλο Σαββατοκύριακου το κόστος ανέρχεται για εμάς, για το Δήμο σε 1.000 ευρώ, συν 24% ΦΠΑ, έναντι αρχικής τιμής τιμοκαταλόγου, που είναι 11.700 ευρώ.

       Για τη φιλοξενία ημισέλιδης από εδώ και πέρα σε φύλλο Σαββατοκύριακου, το κόστος ανέρχεται σε 600 ευρώ.
 
Η ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα - ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν κάνει 11700 ευρώ, ο δήμος δίνει 1240, οπότε η εφημερίδα είναι χορηγός. 

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΕ ΓΚΑΓΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου