Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

"ΑΛΗΤΕΙΑ" διότι ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΕΩΝ - ΝΤΑΒΙΑ στο FB

ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ:

Σίμος Ρούσσος
Να χρησιμοποιείς τον πόνο από τον θάνατο ενός ανθρώπου για να υβρίσεις χυδαία τούς πολιτικούς σου αντιπάλους.Είναι ο ορισμός της αλητείας...Το είδαμε και αυτό δυστυχώς στο Χαλάνδρι.
Πληροφορήθηκα ότι ο Συμεών με ανάρτησή του στο φατσομπούκι μιλάει για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ αναφερόμενος σε όσα γράφτηκαν εχτές με την ανάρτηση της φωτό του Νίκου Κεχαγιόγλου. Ο μικροπρεπής αυτός δήμαρχος που δεν έκανε καν ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - έστω και δια περιφοράς - για να τιμήσει έναν ΄συμπολίτη του με την ιστορία του Νίκου νόμιζε ότι θα αποφύγει την κριτική για ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ.

ΑΛΗΤΕΙΑ αναφερόμενος σε όσα γράφτηκαν εχτές με την ανάρτηση της φωτό του Νίκου Κεχαγιόγλου. Ο μικροπρεπής αυτός δήμαρχος που δεν έκανε καν ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - έστω και δια περιφοράς - για να τιμήσει έναν ΄συμπολίτη του με την ιστορία του Νίκου νόμιζε ότι θα αποφύγει την κριτική για ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν. Με πληροφόρησαν κάπως "στρογγυλά" οι συνεργάτες μου και όταν απάντησα ήξερα για ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλητεία.
Αλλά αυτός ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν  μιλάει  για ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλητεία αλλά για ... σκέτη ΑΛΗΤΕΙΑ. 

Παραμένω στην ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και δεν κατεβαίνω ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ να κάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Αυτά είναι του ήθους της καργαριστεράς και του τα χαρίζω.
Διότι γνωρίζω την διαφορά της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, και κριτικής για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ή της σάτυρας των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ. 

Ο Συμεών δεν την ξέρει. Ούτε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Δεν ξέρουν, δεν έχουν καταλάβει αυτή την ειδοποιό διαφορά, την κόκκινη γραμμή μεταξύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου