Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

200 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ - ΧΑΪΔΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

 Αν και η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού οι θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς αυξήθηκαν σε 435 φέτος από 300 τα προηγούμενα χρόνια με την λειτουργία των δύο νέων παιδικών σταθμών στο Πάτημα.

200 παιδιά της πόλης μας δεν βρήκαν και φέτος θέση στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς.

Και πλέον οι δύο νέοι παιδικοί σταθμοί που εμφανίζονταν από τον Αεικίνητο και τον Συμεών ως η λύση στο πρόβλημα, τίθενται σε λειτουργία.

ΟΠΟΤΕ είναι προφανές πλέον ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.
(Πόσο μάλλον που η ιεράρχηση Αεικίνητου να γίνει Παιδικός Σταθμός στο Πάτημα 2 εξυπηρέτησε μόλις επτά (αριθμός 7) νήπια κατ΄επιλογήν τους και οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από 41 παιδάκια της Τούφας και της Μεταμόρφωσης που θα πρέπει καθημερινά να κάνουν ένα μικρό ταξίδι αφού αντί να γίνει παιδικός σταθμός στην Τούφα προτιμήθηκε να γίνει .... ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ στον χώρο που προβλεπόταν.

Δυστυχώς λοιπόν 200 οικογένειες - που με πίεση και ανακατατάξεις ίσως γίνουν 170-180 δεν θα εξυπηρετηθούν και φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια, αφού άλλος παιδικός σταθμός δεν κτίζεται για να λένε οι καθεστωτικοί "μόλις λειτουργήσει θα μειωθεί το πρόβλημα.

ΕΚΤΟΣ ....

ΕΚΤΟΣ αν το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, επιτέλους υλοποιήσει την βούληση του διαθέτη Γ. Κουρτέση και εξυπηρετήσει στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ αυτές τις οικογένειες.
 (ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ)

Στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ που μπορεί να εξυπηρετήσει πάνω από 200 παιδιά και που λειτουργεί - όπως είπε ο εχθές ο Γερολυμάτος με καμιά 30αριά παιδιά

Και που αν πας να ζητήσεις να πάρουν το παιδί σου στον παιδικό σταθμό σου ζητάνε 300 ευρώ τον μήνα δίδακτρα ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, όπως είπε ο Γερολυμάτος.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!

Δήμαρχος, Πρόεδρος (του Προέδρου) και Αγγελής αντέδρασαν όταν ο Νταβίας  (ποιος άλλος αγγίζει τα δύσκολα) ζήτησε το δημοτικό συμβούλιο πλέον, επίσημα, να απευθυνθεί στην εποπτεύουσα του Ιδρύματος αρχή, που είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Αττικής και να της ζητήσει να επιβάλλει στο Δ.Σ. του Ιδρύματος να κάνει την δουλειά του ή να παραιτηθεί.

Ο Συμεών είπε ότι "χειρίζεται προσωπικά το θέμα" (όλα έτσι τα χειρίζεται, γι' αυτό και έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό "ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ") με προσωπικές του επαφές με την διοίκηση του Ιδρύματος "που βρίσκονται σε καλό δρόμο" όπως είπε.

Η Πρόεδρος (του Προέδρου) προσπαθούσε συνεχώς να διακόψει τον Νταβία για να μην ολοκληρώσει ούτε μία φράση (τίποτα το καινούργιο - το " δημοκρατικό της ήθος" κατά την άσκηση των καθηκόντων της θα μείνει στην ιστορία)

Ενώ ιδιαίτερα ενοχλήθηκε ο κος Αγγελής "με τον κ. Νταβία που "κατηγορεί" - όπως είπε - το Ίδρυμα και ζήτησε να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπρόσωπος του Ιδρύματος για να απαντήσει στις "κατηγορίες Νταβία" αλλά μετά ανακάλεσε την λέξη "κατηγορίες" αφού ο Νταβίας του είπε ότι δεν λέει τίποτα περισσότερο από όσα έχει πει ο ίδιος ο πρόεδρος του Ιδρύματος, πατέρας Σπυρίδωνας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Τι να μας πούνε κε Αγγγελή;;;;
Δεν έχουμε τίποτα να ακούσουμε!
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ εκτός από το Νίκο Πανταζή που ψέλλισε κάτι "σοσιαλισμούς" και γενικότητες,  πήγε να γενικεύσει περί ιδρυμάτων, να στρέψει την συζήτηση στο .... ίδρυμα Χατζηκώνστα (η μπάλα στην εξέδρα) συνεπικουρούμενος από την Πρόεδρου (του προέδρου) που είπε "... και η Ριζάρειος".

(Άρες, μάρες  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ).

Ο Νίκος Πανταζής γύρισε μετά προς τον Νταβία (εκτός μικροφώνου) και του είπε "συμφωνώ μαζί σου αλλά τι να κάνουμε, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΤΕΙ".

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΤΕΙ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΆΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΟΥΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ για να καλυφθούν - επιτέλους - οι ανάγκες της πόλης σε θέσεις παιδικών σταθμών.

Έστω και μόνος του, αφού όλοι οι επαναστάτες, εκσυγχρονιστές, φιλάνθρωποι, φιλεύσπλαχνοι, αλληλέγγυοι, προοδευτικοί είναι τέτοιοι μόνο αν πληρώνουν οι απλοί πολίτες τον λογαριασμό αλλά δεν τολμάνε να αγγίξουν ισχυρά συμφέροντα, να σπάσουν αυγά εκεί που μπορεί να τους κοστίσει κανένα κουκί στα εκλογάς.

Ή μήπως δεν χάνουν μόνο κουκιά από το ίδρυμα οι "προστάτες" του;
Λες;

ΥΓ - ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κωστάκη, όχι στα βαθιά παιδί μου! Ζακέτα να πάρεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *