Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ

Ανοίγεις διάλογο με κάποιον που γράφει δημόσια για σένα ότι είσαι αλήτης και δεν έχεις ιερό και όσιο;

Ανοίγεις διάλογο με κάποιον που ενώ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δέχεται και να απαντάει την κριτική σου στο δημοτικό συμβούλιο αντί να σου απαντήσει σε απειλεί με τον εισαγγελέα για να σε τρομοκρατήσει;

Ανοίγεις διάλογο με κάποιον που εξαπάτησε μια ολόκληρη πόλη, της υποσχέθηκε λαϊκούς προϋπολογισμούς και λαϊκές συνελεύσεις και πήγε και έκανε μόνος του κομπρεμί με τους δανειστές χωρίς να ρωτήσει κανένα για να τους δώσει τα λεφτά των δημοτών που παράνομα εισπράττει;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ όταν το θέμα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ως πρόσωπο, αλλά η πόλη, το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Αδιαφορείς μόνο για τις κρίσεις του, τις ύβρεις του και τις απειλές του για σένα προσωπικά, ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, αλλά η ουσία των μεγάλων θεμάτων της πόλης υπερβαίνουν και εσένα που είσαι μικρός και ασήμαντος ως πρόσωπο και εκείνον που είναι σουλτανοτεράστιος.

Και απαντάς γιατί από τις απαντήσεις σου ενημερώνεται η πόλη και οι συνδημότες σου και δεν τους αφήνεις να ακούν μόνο την μεσσιανική τερατολογία του αυτοαναγορευμένου Σωτήρα.

Ο λόγος για την ρεματιά λοιπόν. "Απάντησαν" λέει στην ΠΛΑΤΕΙΑ. 

Απάντησαν στις φωτογραφίες και την δημοσιοποίηση της ίδιας της μελέτης με .... τις γνωστές τους θεωρίες, αναλύσεις, μπουρδολογίες και με αποδείξεις το τι έγραψε η ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ (δηλαδή οι ίδιοι) πριν 30 χρόνια και ένα άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ το 1990 που δεν έκαναν τον κόπο να μας το ανεβάσουν, πρέπει - λέει - να το αναζητήσει ο ΄δημότης μόνος του ή να πιστέψει χωρίς απόδειξη τα γραφόμενά τους.

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι αυτιστικοί, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν βλέπουν, δεν ακούν τίποτα και κανένα άλλο επιχείρημα παρά μόνο τα δικά τους.

Η μόνη απόδειξη που δέχονται είναι το τι έγραψαν αυτοί όταν ήταν μικροί!

Σε όσα γράψαμε λέει, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που είναι αναρτημένες, δεν θα συναντήσει ο αναγνώστης ψήγματα αλήθειας γιατί η ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ πριν 30 χρόνια .... ακροβατούσε.

Και επιμένουν με φοβερές τερατολογίες που μόνο σε αυτές θα μείνουμε γιατί πρέπει ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

1. ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

Η μελέτη - λένε - προέβλεπε αναψυκτήριο 3.600 τ.μ. - στο λεγόμενο ΑΙΘΡΙΟ.

Και αμολάνε και το επικοινωνιακό χάιλάιτ: Το MALL λέει είναι 5500 τμ, άρα θα η μελέτη προέβλεπε σχεδόν ένα MALL στην ρεματιά.
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ - σου λέει - τότε ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ στις ακροβασίες τους!

Πέρα από την αυταπόδεικτη διάψευση ... ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ MALL δεν χωράει στην ρεματιά, όσο και να ήθελαν ο Σταματιάδης και ο Πέρκιζας δηλαδή να το χώσουν.... ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ με τίποτα ....

Ας δούμε ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΕΛΕΤΗ και όχι οι ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ:


Τώρα βέβαια οι νέοι κάτοικοι της πόλης δεν θα ξέρουν τι είναι "ΑΙΘΡΙΟ" στο οποίο αναφέρονται οι τερατολόγοι και το οποίο η μελέτη ήθελε να διατηρήσει ως ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - οι παλιότεροι ξέρουμε τι ήταν το ΑΙΘΡΙΟ για τα νεανικά μας χρόνια, ας μην γίνουμε όμως .... μελό, όσοι ξέρουν ΞΕΡΟΥΝ  - αλλά τουλάχιστον ας μάθουν οι νεώτεροι συνδημότες μας τι είναι σήμερα εκεί που οι ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ "έσωσαν την πόλη" επέβαλαν να μην έχει δημοτικό αναψυκτήριο 596 τμ - που ήταν ίσως μεγάλο  και έπρεπε απλά ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ στο υπάρχον τότε κτίριο (χωρίς να κτιστεί ο εξωτερικός του χώρος με την βάση - εκεί δηλαδή που ήταν τα τραπεζάκια του ΑΙΘΡΙΟΥ για τους παλιούς)  αλλά σίγουρα όχι να καταργηθεί για να γίνει .... ΒΙΛΛΑ.


Αλλά γιατί λέγανε "3600 τ.μ." οι ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ - μετέπειτα ΣΤΑΣΗ-αστές και σήμερα ΑΥΛΙΚΟΙ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, και επιμένουν ακόμα και σήμερα -  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ - σε αυτή την βλακεία;

Γιατί εκεί σε χώρο 3600 τ.μ. η μελέτη προέβλεπε ΑΝΑΨΥΧΗ.

Σε χώρο 3600 τ.μ της ρεματιάς προτεινόταν να γίνουν: Το αναψυκτήριο, ο εξωτερικός του χώρο για τραπέζάκια ανάμεσα στα δέντρα,  ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ αλλά και ένα Κέντρο αναψυχής τρίτης ηλικίας (ας πούμε ΚΑΠΗ)  -που όντος θα μπορούσε να συζητηθεί να βγει από την μελέτη και να μεταφερθεί σε άλλον αδόμητο χώρο της πόλης ίσως (αν συζητάγαμε σαν άνθρωποι και όχι σαν αντιμαχόμενα στρατόπεδα σε πόλεμο).

Πάντως  το ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ και το ΣΙΝΕΜΑ στην ρεματιά θα ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΑ, έτσι δεν είναι;

Εν γνώση τους λοιπόν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ οι τερατολόγοι μιλώντας για 3600 τμ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ, για να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τους μπαμπουίνους και να το παίζουν ΣΩΤΗΡΕΣ.

2. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 7.700 τ.μ.

Αν διαβάσεις την μελέτη θα καταλάβεις ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ και την ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥΣ για να κοροϊδέψουν τους μπαμπουίνους και να τους κάνουν να προσκυνάνε τους σωτήρες!

Ρίχνοντας μόνο μια ματιά στο σχέδιο αυτό:

Μιλάει για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟ 6 στρεμμάτων, στον χώρος απέναντι από το θέατρο της ρεματιάς στο σύνολο του ΟΤ. 808.
Δηλαδή το 808α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ 808β ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ!

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 600 θέσεων με υπόγειο γκαράζ και εκθεσιακούς χώρους στον περίβολο, σε χώρο των 5800 τ.μ.

ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ! ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

Είχε σου λένε και στάβλο για πόνι η μελέτη! Άκου χάλι!

(Δεν είχε αλλά καλή ιδέα θα ήταν να υπάρχει τέτοια αναψυχή για τα πιτσιρίκια μέσα στο ρέμα. )
Ίσως το είχε πει κανείς προφορικά, το άκουσαν, το έγραψαν στην ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ οπότε αυτά λένε ακόμα. ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ).

Και πάντως σήμερα - ο νέος κάτοικος του Χαλανδρίου - μπορεί να δει τον ΣΤΑΒΛΟ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ! Φαίνεται ότι κάτι ήξεραν που δεν ξέραμε!

 3. ΠΙΣΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

Και εμείς λέγαμε όχι στην πισίνα. Και όπως κάποια στιγμή θα σου δείξουμε μιλάγαμε για αντικατάστασή της με παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ.
Δεν συμφωνούσαμε στην πισίνα!

 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;
Έτσι φώναζε τότε η ντουντούκα!

Μιλάμε ότι είχαν και έχουν κάνει την υπερβολή και την εξαπάτηση του πολίτη επιστήμη!

Αντί σχολιασμού της απίστευτης αυτής τερατολογίας, με την οποία τάισαν κουτόχορτο τους Χαλανδραίους ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ακόμα, τους παραπέμπουμε στην ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ για να μάθουν ποιες είναι οι διαστάσεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, (κάντε κλικ ΕΔΩ)
  • Πισίνα κλειστού κολυμβητήριου με διαστάσεις 50 x 21 x 2 μ.βάθος με 8 αγωνιστικές διαδρομές.
  • Πισίνα καταδύσεων με διαστάσεις 25 x 21 x 5 μ. βάθος με βατήρες 1μ., 3μ., 5μ., 7,5μ. και 10μ.
 Η παιδική πισίνα που πρότεινε τότε η μελέτη - αν κάνανε τον κόπο να την διαβάσουν όπως ήταν και όχι όπως την έγραψαν εκείνοι στην ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ - θα έβλεπαν ότι είχε διαστάσεις 

25Χ10 με κτίσμα μόλις 30 τμ (αποδυτήρια, WC)


ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ, για να μην τρελαθούμε κιόλας!

Ας κάνουμε τρία σχολιάκια κλείνοντας:

- Για τον παιδικό σταθμό στην Τούφα ξεχάσατε να σχολιάσατε ή δεν σας αφήνει το γλύψιμο που προσπαθείτε να κάνετε στους υποστηρικτές σας που έχουν εμπλακεί;

- Ο Κουράσης σας είπε ότι έπρεπε να είναι προτεραιότητα του δήμου να αποζημιώσει τους "ιδιοκτήτες" στην παραρεμάτιο και μας κάνετε κριτική που δεν ... σπεύσαμε να δώσουμε το δημόσιο χρήμα σε όποιον εμφάνιζε χαρτιά, πολλές φορές αμφίβολης εγκυρότητας;
Ενδιαφέρουσα "αριστερή" κριτική!

- Εμείς μιλήσαμε για τις πολυκατοικίες και τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, πριν την διοίκηση Παττακού, με φωτογραφίες.

Μιλήσαμε για τον παιδικό σταθμό της Τούφας ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Μιλήσαμε για λάθη .... και εκκρεμεί να πούμε και για το προεδρικό διάταγμα και τις υπερβολές και εκεί, αν και τα έχουμε πει στο παρελθόν.

Τα λάθη - που ήταν όμως λιγότερα από τα καλά - και που αν είχε γίνει σωστά η δουλειά και χωρίς "σωτηρίες" θα είχαν αποφευχθεί. ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ;

ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ, ούτε αναφερθήκαμε .... στα μισά λάθη.

 ΕΣΕΙΣ αφού κάνατε τον κόπο να μας διαψεύσετε, δεν μας διαψεύδετε και για τον παιδικό σταθμό της Τούφας που έγινε πολυκατοικία;

Και αν το μόνο πρόβλημά σας είναι η απόδοση της ευθύνης που αναλογεί στον Νταβία, αυτό σας νοιάζει μόνο να πείτε στον νέο συνδημότη μας, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ!

Για ό,τι ΨΗΦΙΣΕ όμως, όχι για ό,τι έχει μειοψηφήσει, την δεκαετία του 1990.
Θέλετε να αναλάβει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ της δεκαετίας τους 1990!
ΟΚ είναι όλη αποδεκτή.
Το αλάθητο είναι ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ που δεν μας αφορά.

Άλλωστε σας θυμίζουμε ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ το θράσος του να διαφωνήσει και να μην πέσει στα τέσσερα.

Και βέβαια αν αναλάβει την ευθύνη για όλα τα λάθη ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, δηλαδή το προεδρικό διάταγμα.
Έτσι δεν είναι;
Ή μονά ζυγά δικά σας είναι;

ΤΕΛΟΣ: Νοσταλγούμε ΒΕΒΑΙΩΣ εποχές που στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης παρενέβαινε όποτε ήθελε και χωρίς διακοπές ο εκπρόσωπος μιας μικρής παράταξης που δεν κατάφερνε να εκλεγεί, αλλά οι άλλοι θέλανε να ακούσουν τι είχε να πει για την πόλη.
Νοσταλγούμε τα Συνοικιακά Συμβούλια και τις Συνοικιακές συνελεύσεις.

ΣΟΡΥ ΑΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ που σας θυμίζουμε ότι αυτά που τάξατε και δεν κάνετε, κάποτε λειτουργούσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου