Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ....



Δεν έχει τι να πει και αναμασά τα ίδια. Καλεί τα γίδια που ακόμα δεν τον κατάλαβαν να μηρικάσουν το μασημένο κουτόχορτο που τάισε την τοπική κοινωνία προεκλογικά.

Επαναφέρει - ως σανίδα σωτηρίας - το χιλιοπαιγμένο, άνοστο σήριαλ των "σκανδάλων" στην ΦΛΥΑ. Τα "σκάνδαλα" που έχουν ελεγχθεί τόσες φορές από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Άλλη πολιτική από το να επιχειρεί να εκβιάσει και να περιθωριοποιήσει την αντίθετη άποψη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Όποιος διαφωνεί μαζί του είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ απέναντι στο καθεστώς που επιχειρεί να στήσει και πρέπει να διώκεται.
Να τώρα προβοκάτορας έγινε και ο Τάσος Ευσταθίου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΜΟΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, για όσους τους διατυπώνουν άλλη άποψη.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!

Προφανώς αν είχε καταφέρει να "ανακαλύψει" ο ίδιος και η αυλή του,  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ νέο στοιχείο στην διαχείριση της ΦΛΥΑ - εκτός από κάτι στραγάλια και καρύδια (όχι αυτά που σπάει) που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο -  θα μας έστελνε στον εισαγγελέα  για σοβαρούς λόγους  για να λογοδοτήσουμε.

Όμως δεν μπορεί γιατί δεν έχει.
 Και ο απαράδεκτος ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ εξακολουθεί να αφήνει να αιωρούνται ΑΟΡΙΣΤΕΣ υπόνοιες για θέματα που υποτίθεται ότι κρατάει ως κρυφούς άσσους στο μανίκι.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΥΑ.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ των πολιτικών του αντιπάλων.

Ψάχνει και απειλεί δύο χρόνια ότι θα μας στείλει στην δικαιοσύνη για σοβαρούς λόγους.
Και τελικά μας στέλνει γιατί  μειώσαμε την ακτινοβολία του.

Επιχειρεί  να τρομοκρατήσει - τώρα - όσους από την συντηρητική παράταξη δεν τον ακολούθησαν στον αντιδημοκρατικό του κατήφορο, ψήφισαν ΟΧΙ΄και υποστηρίζουν την ΠΛΑΤΕΙΑ στα social media, αφήνοντας να αιωρείται ότι .... θα έχουν την τύχη του Νταβία.

Επιχειρεί τώρα από χυδαίος ΘΥΤΗΣ να το παίξει θύμα.
Αδικούμενος  που του κάνουν καθημερινές "λυσσώδεις" επιθέσεις λόγω .... της ΦΛΥΑ.

"ΞΕΧΑΣΕ" ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΔ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. 

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; 

Παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι οι "επιθέσεις" που του γίνονται δεν αφορούν την ΦΛΥΑ, αλλά έχουν αφετηρία την πολιτική του σε στρατηγικά θέματα της πόλης .
Αφορούν τις "τεράστιες επιτυχίες" του στο Δουζένη, στα παρασκηνιακά deals που έκανε με το ΤΑΙΠΕΔ, στην κάλυψη που παρέχει στο Κουρτέση ενάντια στο συμφέρον των δημοτών του.....

 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ


Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου