Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ!



<fredakon9@gmail.com>

κυριε νταβια,καλησπερα σας....

θα σας παρακαλουσα πολυ να ανεβασετε και τη σημερινη συμπληρωματικη υποδειξη-παραπονο σε συνεχεια αυτου της κυριακης......χωρις παρεμβαση οπως το προηγουμενο....αφορμη του συμπληρωματικου ειναι η απαντηση σας οσον αφορα τα παιδακια,για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις,οσον αφορα τους αναγνωστες σας...κυριε νταβια,εγω δεν σας εγραψα οτι δεν πρεπει να παιζουν τα παιδακια στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!...εξαλλου γιαυτο το λογο κατασκευαζονται....σας εγραψα για την πλατεια!!..........και ναι οσο περιεργο και αν ειναι,ακομα και τα παιδακια απαγορευεται καθ ολο το 24ωρο να παιζουν με οτιδηποτε προκαλει θορυβο σε αυτην!!!και φυσικα τις ωρες κοινης ησυχιας απαγορευεται οτιδηποτε,απο οποιονδηποτε να προκαλει θορυβο....δεν ξερω αν θα λυπησω καποιον..αλλα δεν το λεω εγω αυτο....ειναι αστυνομικη διαταξη απο τον αρχηγο της αστυνομιας.....και για να μην εχετε τον φοβο αγωγων και διωξεων σας αποστελλω σχετικα εγγραφα, για να γνωριζετε και εσεις...φυσικα ολο αυτο το σκηνικο που γινεται στην πλατεια-παιδικη χαρα ειναι σε συναρτηση με το δημοτικο κυλικειο με γονεις-συνοδους που απολαμβανουν τον καφε τους η το ποτο τους,αφηνοντας ανεξελεγκτα επι ωρες τα παιδακια σε πλατεια- παιδικη χαρα.....και καλα κανουν!! δικαιωμα τους....οπως και δικαιωμα μας να θελουμε να εφαρμοστει ο νομος.....προσωπικα δεν εχουμε κατι με τους ανθρωπους που δουλευουν το κυλικειο...ισα ισα....επαγγελματιες ειναι και θελουν την επιχειρηση τους οσο το δυνατον κερδοφορα....και εγω το ιδιο θα εκανα...απλα υπεγραψαν ενα συμβολαιο(που ειναι ανερτημενο στο διαδικτυο),κατα το δοκουν....το θεμα ειναι πως ο δημος! συνεταξε μια τετοια συμβαση μην υπολογιζοντας ωρες κοινης ησυχιας....
για να μην κουραζω τους αναγνωστες σας και εσας,θα ηθελα να σας κανω προσωπικα μια ερωτηση και μην φοβαστε...δεν θα ασκησω διωξεις(??).....εαν κατοικουσατε 20-30 μετρα απο την πλατεια και επι 6-7 μηνες το χρονο επι 7 ημερες την εβδομαδα ,απο τις 8 το πρωι εως 11-12......εχοντας τοσο κοντα καμμια 50-70 ατομα να πινουν καφε με οτι συνεπαγεται...καμμια 100 παιδακια να ουρλιαζουν,φωναζουν,παιζουν ποδοσφαιρο και ποδηλατο και οτιδηποτε στο πλακοστρωτο της πλατειας,και δεν μπορουσατε καν να βγειτε στο μπαλκονι σας...τι θα κανατε???ειλικρινα τωρα......και μιλαω και για τις ωρες κοινης ησυχιας........κοινης ησυχιας....ξερετε λατρευουμε τα παιδακια,αλλα υπαρχουν και ανθρωποι ηλικιωμενοι,ανημποροι,αρρωστοι καθως και εργαζομενοι που πρεπει καποια στιγμη να ξεκουραστουν ψυχικα και σωματικα για να αποδωσουν.....πως?? οταν καθε μερα πρεπει να ειναι ορθιοι καθ ολη την διαρκεια της ...και αν ειναι τυχεροι να κοιμηθουν κατα τις 1:00-2:00 την νυχτα???...και ξανα τονιζω...μιλαω για τις ωρες κοινης ησυχιας.....γιατι θεωρουμε οτι τα παιδακια μπορουν ανετα να μην παιξουν απο τις 15:00-17:30.......και απο τις 23:00 μεχρι το πρωι........εξαλλου....ο νομος το λεει.....οχι εγω...
σας ευχαριστω 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
Επειδή εδώ σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε και όποτε θέλουμε και φιλοξενούμε όλες τις απόψεις που μας στέλνονται - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ δεν θα "πειθαρχήσουμε" στην "εντολή" σας να "δημοσιεύσουμε την επιστολή σας χωρίς παρέμβαση" και θα παρέμβουμε.
Κατ΄αρχήν απάντηση στο ερώτημά σας για το τι θα έκανα αν.....: απέναντι από το σπίτι μου είναι η πλατεία Κιοσέ στο Πολύδροσο - λιγότερο από 30 μέτρα απόσταση, και παίζουν παιδάκια ποδόσφασιρο, κάνουν ποδήλατο, φωνάζουν και το θεωρώ ΕΥΛΟΓΙΑ να ακούω τις φωνές τους. 
Και είναι άποψή μου ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ανομολόγητη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ κάποιος συγχαίει την λειτουργία του κυλικείου, την σύμβασή του με τον δήμο και τις παραβιάσεις που κάνει ή δεν κάνει με την λειτουργία της παιδικής χαράς και τα παιδάκια.
Η παιδική χαρά παραμένει παιδική χαρά είτε λειτουργεί, είτε δεν λειτουργεί σε αυτήν κυλικείο. Και εμείς είμαστε με το να λειτουργεί κυλικείο ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ στις παιδικές χαρές. Ενώ ποολοί δεν θέλουν, τα κλείνουν ή τα καίνε για να μην χάνουν πελάτες. Και τα βάζουν με .... τα παιδάκια.
Όποιος θέλει τις παιδικές χαρές και τις πλατείες άδειες και νεκρές, εδώ δεν βρίσκει συμμάχους.
Γιατί συμμάχους ψάχνετε με την εμμονή σας να τοποθετηθώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παρασυρόμενος από ... ψηφοθηρικό άγχος  (λάθος πόρτα). 
Δεν σας αρκεί η φιλοξενία της άποψής σας και η πρόθεσή μας να αναδείξουμε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ στην λειτουργία του κυλικείου.
Συνεχίζετε - ίσως με διαφορετικά ονόματα και email αλλά πάντα με τον ίδιο, χαρακτηριστικό τρόπο γραφής των email σας - να μην κάνετε αυτό που τόσες φορές σας έχουμε ζητήσει για να αναρτήσουμε στην Πλατεία: Να τραβήξετε ένα βιντεάκι που να αποδεικνύει τις παραβάσεις του κυλικείου που καταγγέλετε για να τοποθετηθούμε ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΒΑΣΕΩΝ, όχι σε γενικούς αφορισμούς και αοριστίες.
Αλλά μας στείλατε κάποια "έγγραφα"  εντελώς αμφιβόλου εγκυρότητας - χωρίς υπογραφές, ημερομηνίες, κλπ -  που λέτε ότι είναι "αστυνομική διάταξη" - για τα παιδάκια, όχι για το κυλικείο και την σύμβασή του. 

Με χαρά να ξαναφιλοξενήσουμε απόψεις σας, όπτε θέλετεαλλά ΕΝΤΟΛΕΣ δεν δεχόμαστε. Και εμείς εδώ τοποθετούμαστε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου