Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αντιπαράθεση με τον Συμεών.


 

Ασχολούμαστε με το θέμα - παρά το γεγονός ότι η Α.Ε.Χαλανδρίου συμμετέχει στο  ενορχστωμένο αθλητικό μποϊκοτάζ των αθλητικών παραγόντων κατά της Πλατείας - δεν μας στέλνουν τα δελτία τύπου γιατί υπερασπιζόμαστε - ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ -  τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου και μας .... τιμωρούν (κάθετη κίνηση της χειρός από την θέση της ανάτασης προς τα κάτω).

1. Ο δήμος ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ, έκανε άλλη μια - από τις γνωστές φασιίζουσες απρέπειές του: ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΧ που κυκλοφορεί εδώ και δυο τρεις μέρες, σήμερα χωρίς βέβαια να την αναρτήσει.

Το site του δήμου έχει ματατραπεί σε έναν απροκάλυπτο προπαγανδιστικό μηχανισμό του Συμεών αντί να είναι ενημερωτικό site για τους δημότες. 
Εξυπηρετεί την ακτινοβολία του Συμεών και αυτό (με δικά σου βέβαια λεφτά).

2. Η Α.Ε.Χαλανδρίου δεν είναι για εμάς τους παλιούς ό,τι όλα τα άλλα νεόκοπα σωματεία της πόλης.. Η Α.Ε.Χαλανδρίου είναι ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

3. Το ποδόσφαιρο - για όποιον έχει ασχοληθεί ολίγον με το θέμα - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΛΕΥ, ούτε πόλο  στα έξοδα. Και ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ σε ΑΝΙΣΑ ΘΕΜΑΤΑ είναι η χειρότερη μορφή ΑΔΙΚΙΑΣ.

Επειδή στο θέμα των μαζικών προγραμμάτων - ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ - είμαστε γενικώς με τον δήμο (για το ποδόσφαιρο προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι να γίνει κανένα γήπεδο ακόμα μπορεί να γίνει εξαίρεση) δεν θα πάρουμε περισσότερο θέση για θα ξεθαρέψουν όλοι οι άλλοι που έχουν 2 κλειστά και καμιά 10αριά ανοικτά γήπεδα για να κάνουν την δουλειά τους.
Ενώ, δεν ξεχνάμε ότι η ΑΕΧ, ο Ατρόμητος και ο Απόλλων  (΄και ολόκληρος  ο δήμος) έχει ΕΝΑ γήπεδο ποδοσφαίρου επίσημο. (Αυτό της αλάνας στο Νομισμοατοκοπείο θα το μετράμε εμείς μόνο αν γίνει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ, προς το παρόν είνα .... αλάνα πολυτελείας)..

Αποφασίσαμε λοιπόν να αναρτήσουμε την επιστολή της ΑΕΧ - παρά του ότι δεν μας την έστειλαν, (την πήραμε από το vrilissianews.gr που πρωτοανεβηκε) - στην οποία απάντησε ο Συμεών από το site του δήμου χωρίς να την ανεβάσει - ως όφειλε.

Και  παρά το γεγονός ότι από το ΔΣ δεν του μείωσαν καθόλου την ακτινοβολία και του απευθύννται με αντωνυμίες με το αρχικό κεφαλαίο ( "Σήμερα Σας αποστέλλουμε" .....) όπως πρέπει σε Σουλτάνους, Πρωτοσύγγελους κλπ. (τα έχουμε κοκκινίσει γιατί πολύ γουστάρουμε το γλείψιμο - τρολάρισμα).


Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Είναι η πρώτη φορά που ανταμώνουμε μετά την υπέροχη βραδιά της 11ης Μαΐου 2016 όταν και η ομάδα μας, τιμή και καμάρι της πόλης του Χαλανδρίου, επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Σωματείων Αθηνών και πανηγύρισε μαζί Σας μα και με όλους τους δημότες της πόλης μας την κατάκτηση του Κυπέλλου.


Σήμερα Σας αποστέλλουμε την εν λόγω επιστολή μας με αφορμή πρόσφατη συνάντησή μας με τους υπεύθυνους αθλητισμού του Δήμου Σας οι οποίοι μας εξέφρασαν την θέλησή τους και προφανώς θέλησή Σας να εξυπηρετούν στο Αθλητικό Στάδιο Χαλανδρίου καθημερινά και για μία ώρα δημότες μας οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν τεχνικές και μυστικά του ποδοσφαίρου. Για την συγκεκριμένη δραστηριότητα εκφράσθηκε η θέλησή Σας να υλοποιείται στο διάστημα από 18.00 έως 19.00 ή από 19.00 έως 20.00 καθημερινά.

Κύριε Δήμαρχε γνωρίζετε πολύ καλά ότι το Σωματείο μας η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου (Α.Ε.Χ.) είναι από τους παλαιότερους συλλόγους της Αθήνας και προήλθε από συγχώνευση δύο προπολεμικών ομάδων της περιοχής: του Πανχαλανδριωτικού, με έτος ίδρυσης το 1934 που θεωρείται και έτος ίδρυσης της ΑΕΧ και της Ολυμπιάδας Χαλανδρίου, με έτος ίδρυσης το 1939


Από το έτος ίδρυσής του – 1934 – ο σύλλογός μας σαν έδρα χρησιμοποιεί το γήπεδο Φραγκοκλησιάς (Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου) χωρητικότητας 2000 θεατών έως και σήμερα. Μάλιστα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το Χαλάνδρι είχε τόσο δυνατή ομάδα ώστε να φτάσει και στην Β΄ Εθνική ενώ αργότερα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 κατάφερε να αγωνιστεί στη Δ΄ Εθνική.


Ο σύλλογός μας κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια με τις τόσες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε να είναι πρωταθλήτρια ΕΠΣΑ την περίοδο 1964 – 1965, Κυπελλούχος ΕΠΣΑ τις περιόδους 1983 και 2016, Φιναλίστ Κυπέλλου ΕΠΣΑ τις περιόδους 1990 και 2000, δευτεραθλήτρια ομάδα ΕΠΣΑ (πρωταθλήτρια ομίλου) την περίοδο 1982 – 1983 με άνοδο στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία, με Παρουσίες στη Β΄ Εθνική τις περιόδους 1965 – 1966, 1966 – 1967 και με Παρουσίες στη Δ΄ Εθνική τις περιόδους 1983 – 1984, 1984 – 1985 , 1985 – 1986.


Όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογός μας καταφέρνει με πολλή αγάπη για τα παιδιά μα και μεράκι για το ποδόσφαιρο να λειτουργεί τμήματα ακαδημιών για παιδιά από ηλικίας τεσσάρων (4) χρόνων και έως δεκαεπτά (17) με σκοπό και στόχο να τους διδάξει ήθος, άμιλλα, ανταγωνισμό, αγώνα και συνεχή προσπάθεια για βελτίωση μέσα από την διδασκαλία των μυστικών της προπόνησης και του ποδοσφαίρου φιλοδοξώντας να στελεχώσει την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου μας με παιδιά των ακαδημιών μας, παιδιά δημοτών μας. 


Για την λειτουργία αυτή ο σύλλογός μας προσλαμβάνει σαν προπονητές κάτοχους πτυχίου με ειδικότητα ποδόσφαιρο, άρτια καταρτισμένους με γνώσεις και εμπειρίες στον χώρο που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και την φιλοδοξία τους να επιτύχουν και να παράγουν έργο στις ακαδημίες, ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά, αγαπούν να διδάσκουν, αγαπούν να προσφέρουν.


Η λειτουργία των ακαδημιών μας, οι οποίες συνεχώς τα τελευταία χρόνια μεγαλώνουν, φτάνοντας την τελευταία χρονιά να φιλοξενούν εκατό ογδόντα παιδιά – στην συντριπτική πλειοψηφία δημοτών μας – στηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζεται και σήμερα στην ευγενική παραχώρηση από Εσάς της έδρας μας, του δημοτικού σταδίου Χαλανδρίου καθημερινά και τις ώρες από 16.30 έως 18.30 για την φιλοξενία της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου παράλληλα με τμήμα των ακαδημιών και από 20.00 έως 22.00 με τα λοιπά τμήματα των ακαδημιών μας καθόσον ενδιάμεσα και από 18.30 έως 20.00 στο εν λόγω στάδιο φιλοξενείται και ο σύλλογος του Ατρόμητος Χαλανδρίου. 


Κύριε Δήμαρχε ο Σύλλογός μας, όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, έχει ήδη προβλέψει στους δύσκολους αυτούς καιρούς να φιλοξενεί στις ακαδημίες του και παιδιά από κατηγορίες ευπαθείς (άνεργων γονιών, μονογονεΐκών οικογενειών, ιδρυμάτων (Χατζηκώστα) μα και άλλων αναξιοπαθούντων οικογενειών) σε ποσόστωση είκοσι έως και τριάντα τοις εκατό (20% – 30%) του αριθμού των παιδιών των ακαδημιών για τους οποίους δεν προβλέπεται η οικονομική συμμετοχή τους στα δίδακτρα των ακαδημιών, κάτι που μας δίνει μια ξεχωριστή ικανοποίηση, μια ιδιαίτερη χαρά.


Για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε την λειτουργία των ακαδημιών μας, κάτι που όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουν αποτελεί βασικό και αναγκαίο πρόσοδο, ίσως και μοναδικό στους χαλεπούς καιρούς της εξαφάνισης των σωτήρων, των πλούσιων, των χορηγών του αθλητισμού, για την υγεία και επιβίωση των αθλητικών συλλόγων, Σας ζητούμε την συνεργασία Σας ώστε να βρεθεί κοινός τόπος στο ωράριο λειτουργίας των ακαδημιών μας και του συλλόγου μας. 


Θεωρούμε ότι μπορεί να καταστεί εφικτή η καθόλα πρωτοπόρα και άκρως τιμητική για τον δήμο μας λειτουργία προγραμμάτων εκμάθησης ποδοσφαίρου για δημότες μας σε ωράρια έως τις 16.30 καθημερινά μα και τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή ώστε να καταφέρουμε την λειτουργία των ακαδημιών των παιδιών των δημοτών μας. 


Επειδή δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κακόβουλοι οι οποίοι θέλουν να κατηγορήσουν το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Σύλλογος μας στο Δήμο μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα έσοδα από την ακαδημία μας και η προσφορές των εθελοντών που προσπαθούν να συντηρήσουν την ομάδα δεν επαρκούν για την κάλυψη των οικονομικών μας αναγκών, η δ
ε μείωση των ωρών χρήσης του γηπέδου μας μεγαλώνει τα υφιστάμενα προβλήματα.

Για όλα αυτά λοιπόν που περιγράφουμε παραπάνω, νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουν εκπρόσωποι του Συμβουλίου μας και προσωπικά, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τη βοήθεια του Δήμου στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος Αλέξης Θανασάς
και η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *