Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΥ 8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΥΜΕΩΝ

Η πλειοψηφία τυ δημοτικού συμβουλίου μετά από εισήγηση του Συμεών έχει αποφασίσει τον Αύγουστο να πάρει μέρος ο δήμος στην ηλεκτρονική δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για την μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου από τον δήμο.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει σε 14 μέρες, στις 26 Οκτωβρίου.

Σήμερα ο Συμεών εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμος να μιδθώσει απευθείας από την ΕΤΑΔ (????) για έναν χρόνο και αυτό το ακίνητο, όπως έκανε με τον άλλο ΧΕΥ της οδού Ηρακτλείτου (ΧΕΥ 9).

Περισσότερα θα σου πούμε αύριο, μετά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και την ενημέρωση που εχουμε ήδη ζυτήσει από την ΕΤΑΔ και το ΤΑΙΠΕΔ.

Μέχρι τότε μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι η εισήγηση έρχεται μόλις 14 μέρες πριν κλείσει ο διαγωνισμός στο ΤΑΙΠΕΔ με μια επίσκεψη στο site του στην διεύθυνση

https://www.e-publicrealestate.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b1/%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%bf%cf%85?pd=95377

Εμείς πήραμε δυο snapscreens από το site του ταμείου, στο οποίο φιλοξενείται και η φωτογραφία του δικού μας Μύρωνα Ανδριανάκη να επιδεικνύει το ακίνητο.

Άντε βρε. Και εις ανώτερα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου