Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

Δυσάρεστη έκπληξη για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στη Γενική Συνομοσπονδία Ελλήνων Βιοτεχνών και Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Η ΑΣΚΕΒΕ - Συνεργαζόμενοι Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν δεύτερη στις προηγούμενες εκλογές, βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση με αποτέλεσμα το ποσοστό της να πέσει από το 21,4% στο 14,55% και να βρεθεί στην τρίτη θέση, πίσω από τις παρατάξεις που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Οι έδρες που καταλαμβάνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ μειώθηκαν στις 7 από τις 11 που είχε το 2013.

Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών ήταν η παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ η οποία συγκέντρωσε το 50,7% των ψήφων αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% και τον αριθμό των εδρών της σε 27 από 25 το 2013. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Ποσοστιαία τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψε η ΔΑΚΜΕ (ΝΔ) η οποία αύξησε το ποσοστό της στο 16,43% από 12,66% το 2013 και τον αριθμό των εδρών της σε 8 από 6.

http://www.press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις