Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΤΣΑΚΙΡΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (έχει εκεί ΟΑΕΕ άραγε;)

 

Να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρία στην Βουλγαρία προέτρεψε τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Τσακίρης.

Το περιστατικό έγινε στη Φλώρινα όπου και βρέθηκε ο κ. Τσακίρης σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ απαντώντας σε παράπονα ασφαλισμένων ότι από την 1 Ιανουαρίου θα αδυνατούν να ανταποκριθούν καθώς θα πρέπει να καταβάλλουν το 80% σε εισφορές, σημείωσε ότι όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί «ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία».

Από την πλευρά του ο κ. Τσακίρης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και ότι απλώς ήθελε να καταδείξει τη «ζωηράδα και την ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν: 
 
ΝΑΙ! ..... της εγχώριας οικονομίας της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!
 
Μιλάμε ότι ανοίγουν την μπουκαπόρτα τους και δεν ξέρουν τι λένε ρε φίλε για να παραστήσουν τους έξυπνους!
 
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΟΑΕΕ - επειδή οφείλαμε τις εισφορές για τις υπηρεσίες που δεν μας παρέχονταν - που θα μας στείλεις και στην Βουλγαρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου