Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του 2016 - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΡΤΕΣΗ
Με πολλές επισημάνσεις - για άλλη μια χρονιά - εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Αττικής ο προϋπολογισμός του Ιδρύματος Κουρτέση.

Με κυριότερες βέβαια την υλοποίηση του σκοπού του ιδρύματος και την αξιοποίηση της περιουσίας του .

Το προστατευόμενο από το τοπικό κατεστημένο ίδρυμα, που εξακολουθεί να επιχειρεί να αποκρύψει ή να δικαιολογήσει το γεγονός ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ - Γεωργίου Κουρτέση, από το 2013,όπως υποδεικνύει η εποπτεύουσα αρχή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να κάνει έναν ΚΑΘΑΡΟ προϋπολογισμό που να εγκριθεί χωρίς αστερίσκους και υποδείξεις ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ δεν υλοποιούνται, αποδεικνύοντας ότι το Διοικητικό Συμβγούλιο είτε από πρόθεση, είτα από αδυναμία δεν κάνει σωστά την δουλειά του και γράφει τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων των ισχυρών ..... φίλων του ιδρύματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και ένα μήνα που έχει εκδοθεί η απόφαση έγκρισης του προϋπολογισμού του 2016 (τώρα που αυτό τελειώνει) έχει υποδειχτεί στο ίδρυμα να αναρτήσει στο site του (http://idrimakourtesi.gr/) τον προϋπολογισμό, χωρίς βέβαια να το έχει κάνει μέχρι σήμερα.

ΥΓ: Ούτε ο απολογισμός του 2015 έχει αναρτηθεί στην Αποκεντρωμένη! 
(http://www.apdattikis.gov.gr/?s=%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%95%CE%A3%CE%97&submit.x=0&submit.y=0&submit=Search

 ΓΙΑΤΙ άραγε;

Θα πει τίποτα ο .... Πρωτοσύγγελος Συμέων ο Α,  που υποχρεούται να διασφαλίζει για τα παιδιά της πόλης αυτά ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου