Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε. ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ



Ζούμε μεγάλες στιγμές δημοκρατίας.

Μόλις παρέλαβα το συστημένο της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης Αττικής με το οποίο ενημερώνομαι ότι η προσφυγή μου κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία αποφασίστηκε να πληρωθεί ο δικηγόρος που θα μου κάνει αγωγή με λεφτά των δημοτών απορρίφθηκε από την αποκεντρωμένη ως εκπρόθεσμη.

Ο προβλεπόμενος χρόνος κατάθεσης προσφυγής είναι 15 μέρες από την ανάρτησή της απόφασης κατά της οποίας ασκείται η προσφυγή στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Εμείς καταθέσαμε την προσφυγή στις 3 Οκτωβρίου και θα έπρεπε να είμαστε εντός 15μέρου από τότε που λάβαμε γνώση περί της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Πότε όμως λάβαμε γνώση επί του τελικού κειμένου της απόφασης;

Ας μην απαντήσω εγώ στο ερώτημα αλλά η ΔΙΑΥΓΕΙΑ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%A1%CE%9E%CE%A9%CE%A9%CE%97%CE%94-%CE%9A1%CE%93


 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ - λέει - ΤΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου αλλά τροποποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ;
Τελευταία τροποποίηση 20/09/2016 , 7:53:52.
ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑ.

Έτσι δεν λέει;
Με τα μάτια σας το βλέπετε.

Αλλά η απόρριψη έγινε  από την κα Καρδαμίτση, υπαλλήλο της Αποκεντρωμένης, ασκούσα χρέη Γενικού Γραμματέα, που  έκρινε την προσφυγή μας που υποβλήθηκε στις 3 Οκτωβρίου εκπρόθεσμη υπολογίζοντας το 15μερο από την ημερομηνία πρώτης ανάρτησης που ήταν η 14η Σεπτεμβρίου.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ θα έπρεπε να προσφύγουμε για την απόφαση όπως ήταν αναρτημένη στις 14 και όχι όπως τροποποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν θα σχολιάσουμε.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται.

Να χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ την δημοκρατία τους και την δικαιοσύνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου