Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ


Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έριξε οριστικά τις μάσκες για το θέμα του δημαρχείου και θέτει τους πάντες μπροστά στις ευθύνες τους.

Η διοίκηση του Συμεών επιχειρεί να βάλει οριστικά ταφόπλακα στην προοπτική ανέγερσης του Δημαρχείου στον χώρο που έχει απαλλοτριωθεί με αυτόν τον σκοπό - στην Καλογρέζης, 25η Μαρτίου και Βασ. Γεωργίου (ΟΤ 30) , εκεί που φιλοξενείται το δημοτικό πάρκινγκ.

Το κάνει με ένα ύπουλο σχέδιο ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ της πόλης,  δημιουργώντας  τετελεσμένα που στόχο έχουν να οδηγήσουν σε οριστική αποτροπή της ανέγερσης του δημαρχιακού μεγάρου και μεταφορά του δήμου στο κτίριο του πρώην "μουσείου Νόμπελ" που αγόρασαν με απόλυτα ρουσφετολογικά κριτήρια όπως ήδη πλέον αποδείχτηκε.

Τι έκαναν;

1. Έβγαλαν κάθε αναφορά στην επικαιροποίηση των ΕΤΟΙΜΩΝ μελετών ανέγερσης του δημαρχιακού μεγάρου από το Τεχνικό Πρόγραμμα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που προέβλεπαν κωδικό για να προχωρήσουν - τάχα - τις διαδικασίες.

2. Προέβλεψαν μελέτη 500.000 ευρώ (!!!!!) για την ανακατασκευή του κτιρίου Μάρκου (αυτό που μας έλεγαν ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ), ένα κτίριο που ακούστηκε στο χθεσινό συμβούλιο ότι αγοράστηκε από τον δήμο με πάνω από 1,5 εκ. κασαδούρα στον ιδιοκτήτη του,  ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!

3. Προέβλεψαν αλλαγή της θέρμανσης στα δημοτικά κτίρια σε σύστημα γεωθερμίας! Σε ποια κτίρια; Τα νοικιασμένα κτιρια θα κάνει τέτοια παρέμβαση ο δήμος; Πόσο χρόνο σχεδιάζουν ακόμα να μείνουν σε αυτά και χαλάνε τόσα λεφτά και να γίνει απόσβεση;

4. Με ΠΑΡΑΝΟΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ προς την ΔΕΗ χαρακτήρισαν ψευδώς το ΟΤ 30 ως "χώρο πάρκινγκ" αντί για "ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, όπως έχει χαρακτηριστεί επίσημα με ΦΕΚ του 1998 απλά για να διορθώσουν μια ανθυπολεπτομέρεια και να βάλουν ένα ρολόι ηλεκτροδότησης στο όνομα του δήμου ώστε να μην ηλεκτροδοτείται προσωρινά ο χώρος από τον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό και να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ανέγερση του δημαρχείου.!!!!

Δηλαδή ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ  το ρεύμα, βρήκαν ευκαιρία  ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!!!!!

Τους μάρανε το γράμμα του νόμου για την ΔΕΗ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ όμως εξόφθαλμα ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και ανοίγοντας τον δρόμο ακόμα και να αντιστραφεί η διαδικασία της απαλλοτρίωσης.

Το θέμα αυτό δεν θα περάσει έτσι.

¨Εστω και μόνοι μας - αν δεν θέλουν οι "μεγάλοι" και στηρίξουν τον Συμεών - θα δώσουμε την μάχη για να μην χαθεί η προοπτική της ανέγερσης του δημαρχείου της πόλης στον χώρο που προβλέπεται ΕΠΙΣΗΜΑ και ΝΟΜΙΜΑ, εκεί που το επιτρέπουν οι χρήσεις γης, εκεί όπου οι δημότες έχουν επενδύσει τεράστια ποσά.

Έστω και μόνοι μας θα επιχειρήσουμε να εμποδίσουμε να μεταφερθεί το δημαρχείο ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια γειτονιά, μέσα στην ΑΜΙΓΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα επιχειρήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα για να το υλοποιήσει, ίσως στο μέλλον μια άλλη ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ διοίκηση του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου