Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΘΗΝΑ 1996 - ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ 30 εκ. ΕΥΡΩ

Ένα άρθρο για ένα θέμα γνωστό εδώ και χρόνια έχει σήμερα το zougla.gr που αφορά το όργιο σπτάλης δημόσιου χρήματος που έγινε κατά την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου το Αθήνα  1996 και τη νέα εξέλιξη που προέκυψ στην υπόθεση με νέα απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 12 Δεκεμβρίου:

"Φέρτε πίσω 30 εκατ. ευρώ"

 Το θέμα μπορείτε να το διαβάσετε κατ' ευθείαν από το site του ΤΑΡΖΑΝ - του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε, άλλωστε είναι παλιό και γνωστό.

Με αφορμή όμως το άρθρο ο σμπίρος μου μου έστειλε ολόκληρο το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έτσι για να μας βρίσκεται, αφού είναι γνωστό στο παρασκήνιο ότι έχει αποτελέσει την βάση διάφορων πολιτικών διαπλοκών - και τοπικών.

Αν έχεις όρεξη να δεις ποιοι ήταν στο μεγάλο κόλπο κια δεν ζαλίζεσαι από τα μύρια διάβασε το. 

Εμείς θέλουμε μόνο να ανδείξουμε ένα μόνο θέμα ρε φίλε.

ΤΟΝ ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, ρε φίλε.

 Τι υποκρισία ρε φίλε ....

Δες στην σελίδα 59 και 60 του πορίσματος:

ΝΑ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (κόπυ - πάστε είναι)

ίν) « Εθελοντές

Όπως προκύπτει από την Κ.Α.Κ. του λογαριασμού 61.01.Ο703, με τα αναφερόμενα σε αυτόν παραστατικά, κατεβλήθησαν εις βάρος της ελεγχόμενης διαχείρισης συνολικά 600.049.557 δρχ. σε 3.500 εθελοντές, από 280.000 δρχ. έκαστος, για απασχόλησή τους στο Πρωτάθλημα. Το ανωτέρω ποσόν κατεβλήθη με μισθοδοτικές καταστάσεις και Τριπλότυπες Αποδείξεις Δαπανών (Τ.Α.Δ), υπογεγραμμένες από τον Γεν. Δ/ντή Ευάγγ. Σαβράμη, όπως διαπιστώθηκε από καθολική αυτοψία αυτών. Για τις αμοιβές αυτές δεν κατεβλήθησαν ασφαλιστικές εισφορές (βλ. κατωτέρω κεφάλαιο

ΣΥΝΠΤΕΡΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Η ανωτέρω δαπάνη είναι μη νόμιμη διότι: 


- Δεν είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό Μαΐου 1996.
- Δεν υπάρχει σχετική απόφαση πης Κ.Ο.Ε..

- Πρόκειται για πρόσληψη και πάλι προσωπικού — ο όρος εθελοντής τέθηκε απλώς εικονικά — κατά παράβαση των Υ.Α. 30185/1996(ΦΕΚ Β' 1040) και 15629/1997(ΦΕΚ B '459).

Το ποσόν των 600.049.557 δρχ. συνιστά έλλειμμα στην ελεγχόμενη διαχείριση, καταλογιστέο στον Ευάγγ. Σαβράμη, που έδωσε την εντολή πληρωμής, υπογράφοντας σχετικές καταστάσεις πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου