Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

"ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" .....



Τον ενάμιση χρόνο που ήμουν διευθύνων σύμβουλος της ΦΛΥΑ ΑΕ (αλλά ακόμα και αντιπρόεδρός της  όσο ήμουν) σταμάτησα κάθε πολτικη/συνδικαλιστική δραστηριότητα και έκατσα να κάνω την δουλειά μου και μόνο. 

Διότι η θέση είναι ΚΡΙΣΙΜΗ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, αφορά την διαχείριση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και ο Δνων διαχειριστής - μάνατζερ πρέπει (κατά την γνώμη μου) να μην εμπλέκεται με την παραταξιακή αντιπαράθεση και απλά ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ. 

Και η θέση είναι έτσι και αλλιώς ευάλωτη, αφού είναι θέση που έχει οικονομικό νταραβέρι.

Και αυτό πιστεύω να το έχουν κατανοήσει όλοι στο Χαλάνδρι,  από την τεράστια εκστρατεία λάσπης και σπέκουλας με την οποία εξοντώθηκα από την καργαριστερά και την παράταξη Ανδρεόπουλου την ώρα που ακόμα και συνεργάτες επέλεξαν την σιωπή.

Πάντως η διαχείριση της δημοτικής περιουσίας απαιτεί ένα διοικητικό συμβούλιο αποστασιοποιημένο από την πολιτική.
Αυτό άλλωστε προβλέπει και το καταστατικό της εταιρίας.
Και μάλιστα γι' αυτό στο καταστατικό προβλέπεται ότι ο Διευθύνων δεν μπορεί να είναι υποψήφιος σε εκλογές.

Πριν λίγο με έκπληξη είδα τον σημερινό διευθύνοντα της ΦΛΥΑ να είναι αύριο (σήμερα) υποψήφιος για θέση στο ΔΣ του συλλόγου προστασίας της ρεματιάς, 

Νομικά βεβαίως και καταστατικά της ΦΛΥΑ θα πει κανείς ότι δεν υπάρχει κώλυμα, και δεν υπάρχει.

Οι συνειρμοί που βγάζει όμως  η επιλογή του Συμεών να στείλει το διορισμένο, έμμισθο στέλεχος της ΦΛΥΑ, υπεύθυνο για την διαχείριση της δημοτικής περιουσίας να ...."προστατέψει" την ρεματιά, μου κάνouν κάπως. 

Κια μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία είναι στέλεχος αποδέχεται μια τέτοια υποψηφιότητα.

Ίσως λέω τρέλες πάλι. 

Ίσως είμαι ο τελευταίος που πιστεύει σε ΗΘΙΚΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ.

Αλλά ίσως πάλι αποκαλυφθεί ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η αποπομπή όλων των αντίθετων φωνών - από όπου και αν προέρχονται - για να μην έχουν έλεγχο κατά την υλοποίηση των σχεδίων τους για τις δουλίτσες που ετοιμάζουν.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου