Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ? Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Το mail που ακολουθεί είναι η απαίτηση του "δημάρχου "μας στο σχόλιο μου για την παράνομη και αυθαίρετη κοπή υγειών δένδρων στη ρεματιά μας. Παρακαλώ τα συμπεράσματα σας μετά και την επίσημη θέση του Δήμου Αμαρουσίου.

27 Νοε (Πριν από 5 ημέρες)


Από: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ nkompotis@gmail.com>
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2016 - 6:28 μ.μ.
Θέμα: Re: ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΩΝ


Προς: sosrematia@googlegroups.com

O Μισθοφόρος-σύμβουλος του αξιότιμου δημάρχου μας ( δηλαδή ο δήμαρχος) μας πληροφορεί υπεύθυνα, ότι τα δέντρα τα έκοψε ο ΔΉΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ ,

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χαλανδρίου μας πληροφορεί πάλι υπεύθυνα ότι τα έκοψε η υπηρεσία πρασίνου του δήμουμας της οποίας προΐσταται και αφήνει να εννοηθεί χωρίς την εντολή του (αν είναι δυνατόν !!!) και μας πασάρει και ένα χάρτη που δείχνει ένα δένδρο που έχει ένα κλαδί του ξερό, για να μας πείσει ότι ήταν αναγκαία η κοπή 5 δένδρων.

Συνενοηθειτε επιτέλους πριν μας πληροφορήστε υπεύθυνα!!!!!!

Η ανεπιτυχής προσπάθεια να αποποιηθειτε τις ευθύνες σας με ψέματα σημαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Ας έχουν τον νου τους οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει ο σύλλογός μας σε ευρεία αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής, για να μην έχουμε εκπλήξεις. Από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει.

προς rematia


ΣΙΜΕΩΝ:
sim rou
:Τό μόνο που συμβαίνει είναι η απολύτως εμπαθής και υβριστική σας συμπεριφορά.Ο χώρος ανήκει στο Μαρούσι και εξαιτίας της πλήρους αδιαφορίας του γειτονικού δήμου η υπηρεσία παρενέβει και έκοψε τα ξερά,μιας και υπήρχε κίνδυνος που επεσήμαναν οι περίοικοι το καλοκαίρι.Οσο για τον σύμβουλο του δημάρχου μην τον πιάνετε στο στόμα σας. Μαζί με μερικούς ακόμη έσωσε την ρεματιά πολύ πριν εσείς κάνετε εκεί ακόμη και επίσκεψη.


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν. : 
ΠΑΛΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΣΩΡΗΡΙΑΣ;;

Πήγαν δηλαδή οι περίοικοι και χωρίς διαδικασία ο δήμος για να κάνει το ρουσφετάκι και να πάρει κανένα ψηφαλάκι έκοψε 5 πεύκα;

Και μετά έριξε τις ευθύνες στον γείτονα;

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

ΟΚ!
Δεν είναι αυτός του Γιατρού. Εμείς που τον βγάλαμε δήμαρχο είμαστε. 
(Γιατί στον δεύτερο γύρο τον ψηφίσαμε και εμείς που να μας κοπεί το χέρι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου