Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ


Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΡΕΤΑΡΕΙ

Τι είναι τούτοι ρε φίλε μου;
Βλέπουν παντού υβριστές.
Έχουν χάσει κάθε επαφή με την λογική.
Μήπως είναι του γιατρού;
Μήπως προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα για να κερδίσουν χρόνο για την εξυπηρέτηση συμφερόντων ξένων προς την πόλη μας και τους δημότες της;
Τι να πει κανείς
Ένας άσχετος με πολεοδομικά θέματα, αργόμισθος " σύμβουλος", έσπευσε να μειώσει την αξία των προτάσεων του μοναδικού συλλόγου που κατέθεσε εγγράφως προτάσεις. Του συλλόγου «προστασίας της ρεματιάς και του περιβάλλοντος», που με την κατάθεση των προτάσεων του έδειξε ότι επιθυμεί την συνεργασία για το καλό της πόλης μας και έγινε έτσι ο καταλύτης για να ανοίξει επιτέλους ένας δημόσιος διάλογος για το προτεινόμενο ΓΠΣ.

Τον αφήνω στην κρίση σας, διότι οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να ανοίξω διάλογο με τέτοιας ποιότητας ανθρώπους..

Το συνηθίσαμε πια. Όταν συλλαμβάνονται με την κατσίκα στον σβέρκο, βγάζει το κομπιουτεράκι. Είναι σε όλους μας γνωστό, ότι ο χώρος εκδηλώσεων του δήμου μας επι της Παπάγου είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος, χωρίς τις απαιτούμενες άδειες για τέλεση εκδηλώσεων.
Τον ενοικίασε η προηγούμενη δημοτική αρχή με 5500 ευρώ τον μήνα!!!!.
Το γεγονός αυτό χαρακτηριστικέ ως σκάνδαλο από την σημερινή δημοτική αρχή, η οποία είχε υποσχεθεί προεκλογικά, ότι θα τον ξενοικιάσει άμεσα.
Πέρσι, όταν τους θυμίσαμε την προεκλογική τους δέσμευση, έβγαλε κομπιουτεράκι για να μας αποδείξει ότι συμφέρει η ενοικίαση και ότι αν τα χρήματα αυτά διοχετεύονταν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας δεν θα προσφέρανε καμμιά υπηρεσία στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!!!!!!!!

Πριν μερικούς μήνες έκοψε ο δήμος μας 5 δέντρα στην ρεματιά .
Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον σύλλογο προστασίας της ρεματιάς.
Έβγαλε πάλι το κομπιουτεράκι για να υπολογίσει πόσα δέντρα κοπήκαν, 3,4 ή 5 και μας ενημέρωσε απρόσκλητος ότι το τμήμα αυτό της ρεματιάς ανήκει στον κακό δήμο Αμαρουσίου που έκοψε αδικαιολόγητα τα δέντρα.
Στο καπάκι βγήκε ο δήμαρχος πάλι με κομπιουτεράκι για να διορθώσει λέγοντας , ότι η περιοχή ανήκει στο Μαρούσι αλλά τα κόψαμε εμείς γιατί μας το ζήτησαν οι περίοικοι.
Τελικά βγήκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να αποκαταστήσει την γνωστή πια αλήθεια.
Τόση πολύ αξιοπιστία και υπευθυνότητά που δημιουργεί ίλιγγο.

Είναι γνωστό, ότι το ισχύον ΓΠΣ προβλέπει, γύρω από το Νεκροταφείο, περιμετρική ζώνη πλάτους 250 μέτρων, ως αδόμητη ζώνη , δηλαδή ζώνη πρασίνου.
Η σημερινή δημοτική αρχή περιορίζει αυτή την ζώνη στα 50 μέτρα χωρίς καμμιά δικαιολογία. Δίνει δηλαδή προς τσιμεντοποίηση 200 περίπου στρέμματα, για να εξυπηρετήσει μικρά και μεγάλα συμφέροντα σε βάρος της πόλης και του οξυγόνου των δημοτών
Χθες, μετά την κατάθεση της πρότασης του συλλόγου προστασίας της ρεματιάς και του περιβάλλοντος, να παραμείνει η ζώνη πρασίνου ως έχει και να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των εμπεριεχομένων χωραφιών, έβγαλε πάλι το κομπιουτεράκι. Υπολόγισε το κόστος αυθαίρετα στα 125 εκατομμύρια ευρώ για να απαξιώσει την πρόταση και τον σύλλογο.

Όταν αποδείξαμε ότι το πραγματικό ποσό είναι μόλις 10 εκατομμύρια που τα έχει ο δήμος να σταλίζουν αδικαιολόγητα στην τράπεζα, άρχισε να ρετάρει το μυαλό του, όπως το κομπιουτεράκι του.
Μας αποκάλυψε τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτό το έγκλημά.
Προτρέπει δε και τον σύλλογο να μην τολμήσει να συγκρουστεί με αυτά..
Τόσο ευφυής ο σύμβουλος!!!!!!! .
Άξιος του δημάρχου μας.
ΕΥΓΕ.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου