Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΕΛΟΙΑ, ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ;;;

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό - μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα”. Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν»!

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς (…) ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει», δήλωσε.



(από το STAR.GR


Εσείς οι πεντακαθαρίδηδες , που πανηγυρίσατε δια τη "Νέμεση" που αποδόθηκε με την καταδίκη του ΑΒΕΡΕΛ του καθεστώτος, του μ@λ@κ@ γεροντοκαψούρη,  που τον βρήκαν μπόσικο οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ και του φόρτωσαν τας αμαρτίας του κόσμου όλου,  οι υποκριτές πεντακαθαρίδηδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΜΠΑΤΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και έτσι βγήκαν όλοι οι άλλοι λάδι, πολιτικές  παρθένες έτοιμες να μας σώνουν ισοβίως,  την ώρα που τα κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαού παραμένουν παρκαρισμένα στους ατομικούς λογαριασμούς τους στις ξένες τράπεζες, μήπως ικανοποιήθηκαν τα ανθρωποφαγικά ταπεινά σας ένστικτα και συμφωνείτε μαζί μας ότι έχει έρθει η ώρα να ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΕΡΟ ΕΞΩ;;;;

Εσείς οι τσάτσοι πολιτικάντηδες διώκτες της διαφθοράς   - ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - που σας έκανε μάγκες ο ΑΒΕΡΕΛ, έχετε τα κάκαλα σήμερα να πείτε  μαζί μας "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ"!
Ακόμα και αν δεν παραδεχτείτε ότι είναι Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΑΣ, σας έκανε νοματαίους σε βάρος όσων δεν  εκβίαζαν.

Εσείς οι στρατηγοί του,  οι τσανακογλύφτες, τότε κατά την παντοδυναμία του, εσείς που στελεχώνατε τα γραφεία του ως σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι και τσάτσοι (μετακλητοί ή αποσπασμένοι), εσείς  που είστε κορυφαίοι στο κυβερνών κόμμα, αιώνια αποσπασμένοι σε πολιτικά γραφεία και υπουργεία,, Γενικές Γραμματείες  κλπ δε νομίζετε ότι ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (αν θυμάστε τι σημαίνει αυτό) να πείτε μια κουβέντα τώρα;

Εσείς οι σημιτοφύλακες που σας κράτησε το μαγαζί ενωμένο όταν το πήρατε, ενώ του φορτώνατε όλα τα κερατιάτικα;

ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και "δεν θέλετε να εκτεθείτε, δεν θέλετε να αναλάβετε το "επαγγελματικό" ρίσκο να μιλήσετε.

Πάλι κάτι αιώνιοι ρομαντικοί, μαλάκες, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ = ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ) βλέπω ότι λένε μια κουβέντα πάλι στο φατσομπούκι.

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ: ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΕΞΩ! 

ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου