Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΠΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑΚαι όχι μόνο.
Η διαχείριση των απορριμμάτων επίσης διαμορφώνει κοινό πλαίσιο προβλημάτων και αναζήτησης κοινών λύσεων εκ των πραγμάτων.

Και αυτά θα τα δείτε αν εξελίσσονται τώρα που το Χαλάνδρι θα στήσει έναν Σταθμό Μεταφόρτωσης στον ΧΕΥ 9 που αγόρασε - με λεφτά των Χαλανδραίων ΜΟΝΟ - από το ΤΑΙΠΕΔ!!!!

Επειδή λοιπόν συζητάμε για το ΓΠΣ στο Χαλάνδρι και πετάγονται κάποιοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ και να παριστάνουν τους "αγανακτισμένους πολίτες" αφού έχουν ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με τα θέματα αυτά και δεν μπορούν να είναι ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ και ΖΕΥΓΑΔΕΣ (ή την δουλειά θα κάνουν ως επαγγελματίες ή τους πολίτες - εθελοντές θα παριστάνουν, μη τα κάνουν και τα δύο, ΔΕΝ ΛΕΕΙ) σήμερα θα σου δείξουμε ένα ενδιαφέρον στοιχείο, ειδικά εσένα στο γνωστό group που σου λένε παπάτζες για να ξέρεις

Εχθές μιλήσαμε για την μελετητική ομάδα του ΓΠΣ Χαλανδρίου.

Σήμερα ας δούμε το ίδιο στοιχείο για την αντίστοιχη μελέτη των Βριλησσίων από το επίσημο site του δήμου Βιλησσίων (http://www.vrilissia.gr/images/a_gps_f.pdf):

Την 14η Σεπτεµβρίου 2005 υπογράφηκε ιδιωτικό συµφωνητικό, µε αριθµό πρωτοκόλλου 6479/2005, µεταξύ του ∆ήµου Βριλησσίων και της Μελετήτριας Αικατερίνης Γεωργούλα Πολιτικού Μηχανικού, Πολεοδόµου – Χωροτάκτη, µε αντικείµενο και την εκπόνηση της µελέτης Τροποποίησης του Γενικού Πολεοδοµικού Σχεδίου του ∆ήµου Βριλησσίων. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Α’ ΣΤΑ∆ΙΟ 5 

Ειδικοί Σύµβουλοι της Μελέτης είναι οι : 1. Σερράος Κωνσταντίνος, Πολεοδόµος, Καθηγητής Ε.Μ.Π. 2. Τίλλης Αναστάσιος, Συγκοινωνιολόγος 3. Αντωνιάδης Μιχάλης, Τοπογράφος Μηχανικός

Τι βλέπουμε λοιπόν;
Το ίδιο μελετητικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτού της ΔΡΑΣΗΣ κας Γεωργούλα  έχει και το ΓΠΣ στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια.

Και έχει ενδιαφέρον να ρίξει μια ματιά κανείς, στους συνεταίρους της - Ειδικούς Συμβούλους της κας Γεωργούλα.

Οι μελέτες ανατέθηκαν την ίδια περίοδο - 2006 και στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια.

Λοιπόν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ και δεν θέλουμε να υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΝΟΙΑΣ για την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ από τα γραφόμενά μας ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και να αφήσει τους φορείς και τους αιρετούς να κάνουν την δική τους.

Και όταν μιλάνε στους φορείς και στους αιρετούς - ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ - να μιλάνε με την ιδιότητά τους, αυτή του ΜΕΛΕΤΗΤΗ - αναδόχου του έργου, και όχι ως απλοί και ανιδιοτελείς εθελοντές,  ΜΗ ΧΕΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Πολύ περισσότερο μην το παίζουν "αγανακτισμένοι πολίτες" με όσους ασκούν κριτική στην μελέτη ΤΟΥΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ!

Και πάρτε το απόφαση, ότι ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

Και θα λέμε και εμείς την γνώμη μας, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και θέλετε να αποκλείσετε.

Και την φοβάστε - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ότι ίσως είναι Η ΜΟΝΗ που δεν ελέγχετε εσείς και έχει την δυνατότητα να πιάσει και πέντε στραβά στα μεγάλα - τουλάχιστον - θέματα.

Εμείς λάβαμε λαϊκή εντολή δια να ομιλούμε και θα ομιλούμε.
Και αυτοί οι χαρακτηρισμοί σας  περί "πολιτικάντηδων" σας επιστρέφονται. 
Και η απόπειρα οικογενειακών διωγμών των μαρχιδόπουλων θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (και καλώς πληρώνεται για την δουλειά του) ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ!

ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΛΟΓΙΑ! (άσχετος ορισμός, μπορεί αν μας χρειαστεί στο μέλλον).

ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!

Ως αγανακτησμένοι πολίτες ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ, δεν σας έχει εξουιοδοτήσει κανείς και βέβαια ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ως πολίτες, την δουλειά που κάνετε ως επαγγελματίες!

ΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, όσο είμαι όρθιος, θα αποκαλύπτεται.

Και την δουλειά σας θα την κρίνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σας αρέσει ή όχι!

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ;;;;

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις